mandag den 30. april 2012

En helt fantastisk dag

TUSIND TAK 
for alle de søde konfirmations-hilsner fra blogland. 

Der er ikke så meget billed-spam fra dagen, for billederne ligger på min søsters kamera, men lidt billeder skal da på bloggen ;D.

Festen blev afholdt i det lokale idrætscenter....sønnens andet hjem ;D. Vi havde også lejet den nye hal, så ungerne kunne spille lidt fodbold...total succes.


Bordkort, menu-kort og borddekoration.
Bordkortene indeholdt chokolade og menukortene havde ud over menu-oversigt og velkomst-sang også en lille historie om Kasper...alle forskellige historier.


De spray-malede træer gjorde sig så godt i lokalet. Jeg er så glad for at Kasper gerne ville ha' dem og at min kære mand gad støbe og spraymale ;D. (og træerne skal nu gøre nytte forskellige steder, bla. på terrassen, i stuen...og så ved jeg faktisk ikke lige hvad jeg vil med de to andre træer, men der er udtrykt interesse fra nogle af gæsterne, der gerne vil købe dem)


Jeg havde klippet og lamineret ca. 80 billeder af Kasper, som han selv hængte op på væggene....og jeg skulle styre mig og ikke rette på det, for han gik så meget op i det. Billederne skulle faktisk ha' været lavet som vimpler (tak til Panduro-Dorthe for ideen), men tiden løb og ja.....det fungerede fint med cirklerne.


Gave-indpakningen fra os, var en arkiv-æske, hvorpå der var limet et billede printet på lærredspapir og æsken skal nu bruges til at gemme telegrammer, sange og andre ting fra konfirmationsdagen.


Og inden i æsken var der selvfølgelig en gave og et skrabelod fra os. I nogle af felterne var der billeder af Kasper og en lille tekst, i andre felter var der penge (han ønsker sig brændende et kamera og vi synes at han selv skal være med til at købe det, så derfor fik han penge til et)


Og til sidst, så vil jeg da lige vise flag-ranken, som ALTID er med til fester i vores familie. Flagranken er ikke hjemmelavet, men hilsen fra min fætter (en tak for invitationen-gave), da vi i tidernes morgen inviterede til bryllup. Når Kasper engang flytter hjemmefra vil jeg lave en flagranke til ham, for det er altså hyggeligt at have sådan en tradition.


Det var en helt fantastisk dag og jeg er rørt over alle dem, der var med til festen og alle dem, der sendte Kasper en hilsen. Det var en så stor dag og præstens tale til konfirmanderne var så smuk og helt rigtig (vi har fået en ny præst og hun er super cool).

I morgen vil jeg vise gæstebogen, for i dag har jeg ikke mere krudt og selv om huset er et stort kaos....hvordan skete det lige, når vi ikke holdt festen hjemme ?...ja selv om huset er afsindig rodet, så bliver jeg vist nødt til at hvile den trætte krop. Planen er: en tallerken med frugt og en film i dvd'en, hækletøj i hænderne og skitsebogen ved siden af, hvis jeg altså kan lukke øjnene for rodet ;D


15 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med konfirmanden; dejligt at både han og I havde en fantastisk fest. Sikke skønne farver og et rigtig flot bord; jeg er ret vild med træerne i lokalet ;)
  Har selv overvejet noget lignende på søndag hvor vi skal fejre min datters konfirmation, men jeg kan simpelthen ikke nå det :(
  Håber du kan nyde dagen, slappe af og lukke øjnene for rodet; det har du fortjent ovenpå en vellykket fest...

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud:-) god ide med et skrabelod:-)

  SvarSlet
 3. Hold nu helt konfirmation hvor er det flot og gennemført til mindste detalje. Kan godt forstå du er træt idag. Dejligt at høre at I havde en god dag :0)

  SvarSlet
 4. Hold da magle, hvor er det bare blevet flot. Der er kræset for alle detaljerne - især bordkortene med chokolade og menu kortet med små forskellige historier. Sikke et kæmpe arbejde du har lagt i det!

  SvarSlet
 5. Puha bliver helt træt blot ved at se alt det forarbejde der er gjort. Helt unikt og meget personligt. Flotte træer og flot alt det andet. skøn ide med skrabeloddet, så har spændingen været der lige til det sidste. endnu engang tillykke med sønnen :)

  SvarSlet
 6. Dejligt at det forløb så godt og sikken da et flot dækket bord ;) Store forberedelser til en konfirmation og ved godt hvor flad man er bagefter. Håber at du har fået slappet "lidt" af idag .)

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillykke til konfirmanden og hans familie.

  Glædelig mandag.
  Kirsten

  SvarSlet
 8. Wauuu Lene hvor ser det super godt ud et rigtig drenge bord og de træer de er da for seje godt gået til jer. Er glad for sønnik fik en meget vellykket dag. Men med jer forældre kunne han jo ikke andet.Knus og forsat rigtig dejlig aften Else Fogt

  SvarSlet
 9. Hej Lene
  Hvor ser det bare fint og totalt gennemført ud. Tillykke med ham.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 10. Hvor er det dejligt at hø're dagen gik godt og sikken et fint bord.

  Stort Tillykke med ham.

  Pas nu på dig selv og få slappet af.

  Knus Susi

  SvarSlet
 11. Kære Lene,
  Endnu engang tillykke med Kasper.
  Sikke en fin borddækning, pynt, billeder og gaver han fik af jer. Jeg er helt vild med skrabeloddet. Genialt fundet på.
  Jeg håber du fik hvilet dig igår, så du er frisk på en ny kort uge med masser af inspiration og gode solskinstimer.

  kh. Lis

  SvarSlet
 12. Hold K*** en gennemført flot pyntning Lene!!!! :) Det ser heeelt vildt godt ud. Og træerne blev suuuper!

  SvarSlet
 13. Sikke en masse arbejde.. Hvordan er "skrabeloddet" lavet ? Og Tillykke med ham :)

  SvarSlet
 14. Rigtig flot borddækning og pynt til lokalet. Må jeg spørge hvad det er du har sat tingene på til bordpynten? Den grå firkant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den grå firkant er hjemme-støbt flise med huller til bonzaitråden, der var viklet omkring små orkiderør :)

   Slet