tirsdag den 10. april 2012

Mandags-fif...øh tirsdags-fif

For pokker hvor jeg griner....det er jo tirsdag i dag ;D

Sønnen foretrækker pt. pita-brød med tun og salat, som madpakke. Brødene skal selvfølgelig ristes og det tager jo evigheder at køle af, men så har jeg et lille fif:


Når brødene er ristet, klipper jeg toppen af, åbner pita-brødet og stikker den afklippede top ind i pita-brødet som vist på billedet. Brødet lægges på en tallerken og stilles i vindueskarmen med vinduet åbnet. Sådan har jeg effektiviseret min morgen-madpakke-rutine.

Selvom drengen er stor nok til selv at smøre madpakke, så har jeg hørt en familievejleder (Lola Jensen) udtale, at man skal smøre madpakken til sine børn uanset alder, for det er kærlighed man sender med i madpakken.....så det tænker jeg på, når madpakkeriet hænger mig ud af halsen...og så kommer der lidt ekstra kærlighed i madpakken.

5 kommentarer:

 1. Den der kærlighed må jeg huske på når jeg laver madpakke til min søn :-D

  SvarSlet
 2. Jeg har også hørt det med madpakker og kærlighed, vidste dog ikke hvorfra. Hvordan bærer du dig ad med at huske navnene ?

  Og ja, det er møg - irriterende at de kære pita brød tager så lang tid at køle af, så tak for fiffet.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Puha ja madpakker, mine piger går i børnehave, så vil fremover tænke på det med kærligheden i madpakken når jeg smører deres madpakker! Tak for fif

  SvarSlet
 4. Madpakker er kærlighed, en lille hilsen hjemmefra:-) Lene, du er kattemor, kig lige forbi min blog og sig din ærlige mening....
  Kh Christina

  SvarSlet