fredag den 6. april 2012

Tyskland tur - retur

Sammen med MANGE ANDRE danskere tog vi et smut over grænsen i går. Der skulle handles sodavand og slik til den forestående konfirmation. M&M'serne skal bruges til M&Ms-småkager...Kasper ønsker sig det brændende til kaffe-bordet.


Dagligvarer fik vi også købt...også flere end de 3 ketchupflasker, men tænk kun 13 kroner for en flaske ketchup. 


Supermarkedets te-hylder var en fest at kigge på. Der var tonsvis af sjove te-pakninger. I vores ungdom...hø hø så er man skisme da også oppe i årene, når man skriver sådan....men altså i starten af vores liv sammen kunne vi godt li' at drikke sådan noget citron-granulat-te. Ikke at vi forfalder til det igen, men jeg så, at man kunne købe fersken-granulat (?!)og tænkte at det skulle Kasper da lige ha' lov at smage (?).


Henrik og jeg nød da også en gå-tur i Flensborg, sådan hånd i hånd. Det er sådan en hyggelig by. Og jeg kiggede lige ind i yndlingsbutikken: DEPOT og forelskede mig i massevis af fine pynteting (købte dog kun en lille metal-dåse med påskemotiv....mådeholdet skyldes konfirmations-budgettet ;D)

TRÆNGER TIL ET KREA-LIV OG BLOG IGEN......MEN I DAG BLIVER OVERSPRINGSHANDLINGEN EN TVUNGEN OPRYDNING INDEN SØNNEN HENTES HJEM FRA OVERNATNING HOS EN KAMMERAT....HAR HELT SAVNET DRENGEN, MEN DET GÅR NOK OVER, NÅR DET FØRSTE TEEN-AGE FLIP MANIFESTERER SIG.

3 kommentarer:

 1. Ej ja, det kan jeg også godt huske, det er mega søde the halløj:-)

  SvarSlet
 2. Må være rart sådan lige at kunne tage et smut tyskland.. Altså det kan jeg vel også godt.. Det er bare liiiiidt langt væk !

  Rigtig god påske

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Og her bor vi kun 1 km fra grænsen så vi holder os gerne væk når alle I andre kommer :-)

  SvarSlet