tirsdag den 1. maj 2012

Gæstebogen fra konfirmationen

Jeg lovede jo at vise gæstebogen fra Kaspers konfirmation.

Da det blev dessert og kaffetid, satte vi glassene med manilla-mærker og kuglepenne på bordet. Så kunne gæsterne skrive en hilsen eller et godt råd til konfirmanden. Manilla-mærkerne blev derefter sat i små kuverter (som jeg havde foldet og samlet til en lille mappe).

Oprindeligt ville jeg ha' haft lime-grønne manilla-mærker, der skulle hænges på træerne, men da manden min sagde at det måske ville afholde nogen fra at skrive noget mere personligt, ja så måtte jeg jo finde på en løsning. Jeg google og fandt denne afsindigt über-cute lille bog. (jeg satte ikke snor i manilla-mærkerne, for det så mærkeligt ud, nå de stod i glassene, men det kan klart anbefales)


Gæstebogen gav mig flere grå hår, for omslaget er lavet om flere gange, min bogbinderlim blev ved med at klistre? Det tørrede ikke rigtig op og så måtte jeg jo lige være hurtig med en anden løsning, der også kunne fungere og matchede festens tema ;D.

11 kommentarer:

 1. Sikke en flot og anderledes gæstebog. Et dejligt minde at have om den store dag. Tror i valgte rigtigt med ikke at hænge manillamærkerne på træerne..

  SvarSlet
 2. Sikke en god ide og så fylder den jo heller ikke voldsomt at gemme ;0)

  SvarSlet
 3. Hold da op et stort arbejde Lene.
  God ide

  god dag, Stine:)

  SvarSlet
 4. Selvom det drillede er det godt nok blevet fint:-)

  SvarSlet
 5. Sød ide og den vil han sikkert syntes om i mange år. :O) Jeg har gjort noget ligende til min niece, de blev dog sat i et fotoalbum:O)

  SvarSlet
 6. En virkelig flot og god idé

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillykke med konfirmanden.
  Fantastisk ide med gæstebogen.
  K.h. Lis

  SvarSlet
 8. Den er super god.

  Vil du røbe hvor du har fundet de forskellige skabeloner, overvejer stærkt om det kan nås til mine forældres guldbryllup på lørdag.

  Man er vel optimist. :o)

  SvarSlet
 9. Fantastisk :-) Hvor det en super god ide :) Flot klaret

  SvarSlet
 10. For pokker hvor har du/I været aktive. Så mange skønne ideer til festlige lejligheder - du burde udgive en bog :o)

  Håber I havde en fantastisk dag, og du er ved at være udhvilet igen.

  SvarSlet