fredag den 11. maj 2012

Når farven får en anden lyd

Eller noget i den retning. 

de to beklædningsgenstande havde præcist samme farve inden vask

Da sønnen skulle konfirmeres købte jeg mig en bluse og tunika i creme-farvet, men to ikke tøjet på. Dels havde jeg fortrudt købet, blusen var alt for stor og fik mig til at se endnu større ud og jeg er ikke vild med cremefarvet...hvorfor i alverden lod jeg mig presse til at købe den skide bluse/skjorte.

Desværre kan blusen/skjorten ikke byttes, for jeg har vasket den. Da tog skjorten ud af vaskemaskinen, var den ikke længere cremefarvet, men kridhvid! Og jeg har ikke brugt vaskemiddel med blegemiddel! På billedet gengives farve-forskellen ikke så tydeligt som i virkeligheden.

Ringede selvfølgelig til butikken, hvor jeg fik et uforskammet svar og et tilbud om at jeg kunne få en ny skjorte, dog i et nummer større??????

Nu var jeg jo ked af den originale farve, men det er jo ikke længere et problem. Kun faconen er et problem, men den fikser jeg lige ved symaskinen. Jeg er ikke den store beklædnings-syerske, men mon ikke det kan lade sig gøre at sy skjorten ind, så den har mere facon?

3 kommentarer:

 1. Jeg tror altså, at du har ret til at få dine penge retur. Det har jeg prøvet, med en skjorte der skiftede farve efter vask.

  SvarSlet
 2. Brand ægerligt, når sådan noget sker.
  Jeg ville møde op i butikken og vise det frem. Forlange at få pengene tilbage, ellers kan du jo altid melde butikken til forbrugerrådet eller forbrugerombudsmanden (det er det vist ikke) Men sørg for at google det først så du kan komme med et par § det virker altid.

  Du er jo alligevel ikke glad for tøjet.
  Eller også kan du farve det, jeg er sikker på det ikke bliver ens, men farverne vil sikkert passe bedre sammen end det der er der nu.

  Håber du finder en løsning så du bliver glad for tøjet.

  God week-end til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Sikke da noget hø - afsted til butikken og forlang dine penge tilbage; dét der skal du da ikke lade dig spise af med

  SvarSlet