søndag den 6. maj 2012

En lørdag aften på sofaen

i godt selskab ;D

Yngste-katten havde da lige snuppet to'eren, så jeg måtte nøjes med lænestolen sammen med ældste-katten. Lørdag aften stod altså på total afslapning og TV-serier. 


Jeg følger med i "Once upon" a time og "Game of thrones" og nyder virkelig at sådan en aften i tv'ets skær med hækletøj...fik dog ikke hæklet meget, selvom jeg hungrer efter at være kreativ...heldigvis er der krea-klub i morgen. 

billedet er lånt her
Ovenstående billede er fra et "Game of thrones"-afsnit, der fik mig helt op i det røde felt. Jeg var faldet i søvn midt i det hele (?)og vågner op til at de slår den smukke ulv ihjel. Helt ærlig! Jeg var så gal...sådan rigtig gal...dels fordi jeg var faldet i søvn og dels fordi TV3 sender serien så sent, at almindelige mennesker ikke kan holde sig vågen OG så blev ulven slået ihjel. Helt ærlig! Jeg gik skummende af raseri i seng, mens manden min hovedrystende så til....jeg var vidst ikke helt vågen og så er jeg lidt af en gnavpot, når jeg vågner på sofaen ;D

2 kommentarer:

  1. jamen så er det jo så dejligt at det kun er en film ... og at den ikke døde i virkeligheden :)

    en god serie forresten :)

    SvarSlet
  2. Arj, hvor morsomt med katten i sofaen. Det sker også nogle gange herhjemme, at manden og jeg må klemme os ned i den ene ende af sofaen fordi katten fylder den anden ende. Og man smider jo ikke katten væk vel?! :)

    SvarSlet