torsdag den 24. maj 2012

At være kat i varmen...

...det nyder yngste-katten....


...i hvert fald om formiddagen, hvor han sover på en havestol på terrassen. Han "stener" fuldstændig, men når varmen bliver for anmasende smutter han hen i hækken og sover videre...og flytter lidt rundt alt efter hvor der er køligst.

Men al den flytten rundt efter et køligt og skyggefuldt sted, gør en "lille" meget træt, så på et tidspunkt, hvor han ellers er meget aktiv, falder han omkuld langs husmuren og "stener" videre. 

dette sted er IKKE et ugenert sted, men vender ud til en meget åben have

Senere i dag håber jeg at kunne vise strikketasken fra Flower Power Patchwork-bogen, men jeg skal lige et smut til Vejle her til formiddag/middag. Jeg skal en tur til hudlæge, for at få kigget på mine armhuler....fik sidste år en kemisk forbrænding efter brugen af VEET :( ...troede at skaderne forsvandt af sig selv,  men nej, så nu må jeg en tur til hudlæge.....OG så skal jeg da også lige en tur ned af Vejles gågade ;D.

Sorry, men det er simpelthen for varmt til at stryge, så tasken må fremvises i morgen ;D

3 kommentarer:

 1. Uha vores katte kan heller ikke finde ro iøjeblikket, under vores biler eller køkkengulvet er der de flader ud. ikke engang vore kanin vil jeg byde at sætte på græs.... go tur til Vejle.

  SvarSlet
 2. God aften, Lene!
  Jeg har også katte, 2 søde :) Den ene kan bedst lide at være indendøre, og den anden udendøre. Den har så ligget i skyggen i absolut hele dag, veldig drænet for energi, lidt ligesom os andre i den pludselige hede :)

  Ønsker dig en god pinse!

  Smil fra Marthe

  SvarSlet
 3. Hahaha hvor er det godt det nederste foto! Dit kat er væltet ;)

  SvarSlet