mandag den 14. maj 2012

Jeg hopper af glæder

...hvis jeg da ellers er i stand til det ;D

Prøvede kræfter med lidt havearbejde i går og det var ryggen på ingen måde glad for (prøver hvert eneste år om jeg da for pokker ikke kan gå i haven og hvert år må jeg konstatere at det KAN JEG IKKE...måske til næste år?)

Og så var det jo MORS DAG i går og selvfølgelig havde jeg en blomst-i-krukke-halløj og en lakrids tagetes (mums skal da bestemt også selv ha' sådan én....havde næsten ædt hele planten inden min mor fik den) til min mor.

Under besøget hos min mor gik vi lige en tur i haven, for vi kunne nemlig få kassevis af bunddække, som vi mangler ved hækken langs indkørslen. Vi tullede lidt rundt, mig og min mor, mens min far og mand gravede ( ;D) og inde i skuret fik jeg øje på en sand skat.

EN TIN LYSESTAGE!


Jeg samler jo på tin-lysestager (ikke de der norske  nogen med mønster på) og har kun én i min samling ;D. Da jeg så lysestagen, sådan gemt af vejen i skuret, udbrød jeg et jubelskrig og spurgte min mor, hvor glad hun egentlig var for den der lysestage? Min mor er ikke specielt begejstret for min samler-mani, men lysestagen måtte jeg gerne få og så passer den jo perfekt til den ene stage i min samling ;D. Yeah hvor er jeg glad og endnu mere glad for at lysestagen fra min mor har en personlig historie, det var nemlig min mors konfirmationsgave (og hun er konfirmeret i samme kirke som Kasper)

5 kommentarer:

 1. Hej Lene!
  Øv med din ryg (jeg kender det selv så altfor godt),-men altså en lille "trøste-premie" det med den fine tind-lysestage! ; ) Det er så dejligt, når man falder over små skatte i hverdagen, det giver (overfladisk eller ej ; ) en god lykke-følelse! Tænd nu dine lys, og hav en dejlig dag! : )

  Glade hilsner til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Flytter lige min kommentar det rigtige sted hen:

  Ærgerligt med din ryg, tilgengæld kan du så glæde dig over at der kommer så meget skønt op af jorden (også ukrudt) Du kan holde manden ved selskab når han går rundt og klarer haven. Lave små forkælelese ting til ham, så han ved han er elsket også når han klarer haven.

  Tillykke med lysestagen og godt at din mor ville af den, to ser pænere ud end en, synes jeg.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Fantastisk dejligt med en uventet gave.. Og sikke en flot én af slagsen:-).
  Har du spurgt manden om han vil køre dig til Fredericia på torsdag til kreadag??

  God aften

  Kh Trine

  SvarSlet