onsdag den 9. maj 2012

Jeg er en samler

Jeg indrømmer det gerne, jeg er en samler.

Begrænsninger er svært og nu har jeg bestemt mig for at samle på gamle nøgler (?!). Drivtømmer er heller ikke tosset og selvfølgelig samler jeg på katte-ting ;D.


 Hvis jeg kunne, ville jeg jo også samle på katte ;D.....det ville nok blive lidt for dyrt i dyrlæge-regninger, når de så skulle vaccineres og neutraliseres.


Fik tømt en træ-kasse og knapt var den tom, før yngste-mis var klar til leg....og jeg gav efter og fik da også et par fart-streger på hænderne. I legen opdagede jeg også at katten har knækket begge tænder (de lange spidse) i den ene side...øv da osse.

2 kommentarer:

 1. Øv øv, så lillemis får ikke flæskesvær mere :D tø hø...

  Dine samlinger ser da rigtig fine ud, så jeg synes da ikke noget du samler :) Især ikke når man som du får vendt det til noget pænt der ikke bare står i et hjørne og fylder uden at pynte.

  God onsdag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Tak for din søde hilsen den anden dag. Tror det er en hver missemors værste mareridt, at finde sin kat sådan. Men det trøster mig, at jeg fandt ham og nu ved om hvad der skete med ham. I stedet for, at han ikke kom hjem mere og jeg ikke vidste hvad der var sket med ham. Men puha hvor er det hårdt han ikke er her mere, savner ham sådan.

  SvarSlet