lørdag den 19. maj 2012

Gamle nøgler og andre loppefund

Jeg fandt et par gamle nøgler på Brørup Marked. Uh hvor var der mange fine ting, som tiggede om at komme med mig hjem, men jeg måtte begrænse mig og hold fokus ;D.

Jeg gik efter gamle nøgler, tin-lysestager (fik købt én til 25 kroner) og så kom der lidt mere med hjem i bilen (og jeg nævnte noget om at holde fokus og begrænsning?), som kan ses på billederne:


Skeerne (20 kroner for dem alle) skal bruges til et projekt, som jeg har set på Pinterest. Se ideen her. Overvejer også at banke skeerne lidt flade og skrive små sjove ting på dem.Og så fandt jeg en havebænk til 75 kroner...lidt maling og den kommer til at pynte i haven. Zink-baljen var også et fund til den fine pris af 125 kroner. Petrolium-kanden fik jeg til 40 kroner. Og den lille sjove ramme kostede 10 kroner og planten 20 kroner. Synes faktisk at jeg gjorde nogle fine køb, kun nøglerne var lidt i den dyre ende......20 kroner pr. stk., men dem måtte jeg bare eje....ikke blot fordi jeg tror at de er den nye trend, men fordi jeg synes at de er såååå fine.


Dagen idag var også planlagt med endnu et loppemarked, men en voldsom migræne satte en stopper for den idé....hvilket måske også er en god idé for min pengepung ;D. 5 kommentarer:

 1. Der er noget specielt over gamle nøgler - og sikken en sjov ide med skeerne .-)
  God bedring med din migræne - øv for den :(

  SvarSlet
 2. Sikke nogle gode køb, især havebænken er flot. Træls med den migræne, man burde kunne vaccinere sådan noget væk. Rigtig god bedring til dig :0)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker loppemarkeder, og især hvis jeg gør et godt køb. Jeg må sige det er lykkes for dig. Især havebænken er da lidt af et scoop, den ville jeg godt eje :-)

  SvarSlet
 4. Sikke nogen fine sager du har fundet idag.

  Jeg har også døjet med den pokkers migræne i fire dage nu, håber snart det vender..

  God bedring.

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Sikke fine sager ♥
  og fine prise ;0)

  SvarSlet