fredag den 18. maj 2012

Lidt om bil-hækling og en herlig papegøje

Kristi-flyve-ferien består mest af havearbejde (læs manden arbejder i haven), men sønnen skulle afleveres hos en kammerat i nærheden af Esbjerg og så slog vi lige flere fluer med ét smæk: tjekke planteskole og besøge kær nabo på sygehuset i Esbjerg.

Når vi sådan er ude at køre, har jeg altid mit hækle-tøj med og køreturen resulterede i et enkelt og uden dikkedarer hæklet mobil-etui (til en stedmor til én af sønnens kammerater).


 På planteskolen mødte vi Gokke. Jeg har en gang tidligere mødt Gokke, en 56 år gammel hun-papegøje, der kan snakke. Hun kan sige mange ting, men jeg bliver helt pjattet med hende, når hun siger: ´"Det bar' dajli". Prøver at lokke mine katte til at sige det samme, men det lykkes ikke rigtigt????


På planteskolen fik vi simpelthen den mest fantastiske hjælp, men nåede ikke langt i beslutningsprocessen, da planteskolen lukkede....så vi  må jo bare afsted igen :D.

I dag suser jeg lige et smut til Brørup marked.......der ligger nogle gamle nøgler, som jeg bare må eje ;D og mon ikke også jeg finder andre u-undværlige genstande?

1 kommentar:

  1. Lene, det var dårlig timing og planlægning. Jeg har jo også være i Brørup og stod og rodede i en stor skuffe med gl. nøgler ihhh altså, small world.

    Hvis du får lært dine katte at snakke, lover jeg næsten at tv2 vil lave et katte program med dig og dine små venner.

    Kh. Lis

    SvarSlet