tirsdag den 22. maj 2012

Sort snak....

....er måske meget rammende for dagens indlæg ;D.

Jeg er ikke gået i sort, men synes at jeg kun arbejder i farven sort lige pt. Der males sorte planteborde, som jeg faktisk helst ville ha' malet hvide (?). Havemøblerne er sorte :( , så derfor maler jeg plantebordene sorte!


 Jeg hækler også sorte mobil-etuier på stribe. Kedeligt, men dejligt at kunne glæde andre med at opfylde deres ønsker.


I går....da jeg var på sygehuset....var det heller ikke sort snak. Neurologen havde et par medicinske forslag og jeg sagde ja. Denne neurolog havde styr på sagerne og jeg er helt tryg ved den videre behandling. Jeg skal også sendes videre til scanning og en gynækolog, for det er åbenbart ikke almindeligt at ha' menses i 7-8 dage og 21 dage til næste menses ???? Da vi var kommet ud i bilen, sagde min sjove mand, at jeg da vist var kvinde med stort K og overvejede om han måske gik glip af noget ;D. Spøg til side, planen for migrænen er nu at jeg skal prøve det nye medicin (uden tilskud?????...argghhhh) og derudover skal jeg også ændre min kost.

Ikke mere sort snak fra mig i dag, skal forsøge at bringe lidt farve til bloggen fremover ;D. I dag skal solen nydes med lidt sy-sager på terrassen....symaskinen slæbes med ud og så er det ellers bare med at få pedalen i bund.......inden skal der vist en lettere forsømt rengøring til.

4 kommentarer:

 1. God morgen, Lene!
  Hvor dejligt, du lige skriver en opdatering på hvorledes det gik på hospitalet i går. Jeg har tænkt på dig. Flot at der var et alternativ til medicin (men øv, at du ikke får tilskud til den... Måske er der mulighed for at checke det ud, det med tilskud, andre steder hen, siden du er så hårdt ramt af migræne?..) Uanset, jeg X`er fingre for, at den nye medicin fungerer godt for dig, og at den nye kostplan du får dig, vil gøre dig godt!

  Der er da ikke noget galt med sort. Det skal man da have i sit liv,-som en modvægt og balance, til alt det andet :) Farver bliver der altids nok af (siger en 2-børns mor med legetøj ud over "hele huset" ;) Hi, hi!

  Ønsker dig en flot og produktiv dag i solen!

  Knus fra Marthe

  SvarSlet
 2. Kære Lene
  Hvor dejligt at du føler dig tryg ved neurologen! Jeg håber at det lykkes for dig med denne behandling, det med kosten har jeg hørt før, at det bare slet ikke er ligemeget hvad vi putter i munden!!

  ...og ja så nikker jeg til bestillingsarbejdet hvor man ikke helt har hjertet med fordi man ikke selv bestemmer farver og mønstrer....men hurra for forskellighederne :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Håber at kosten kan hjælpe dig af med migrænen ?
  God hyggedag med symaskinen på terrassen - er ikke misundelig :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er spændt på at høre resultaterne af kost, menses og det hele :) jeg bøvler nemlig på samme måde som dig. Hyppige migræner, for lange blødninger med for kort tid imellem osv....

  SvarSlet