onsdag den 16. maj 2012

Lidt krukket har man vel lov at være?

...eller måske bare lidt plat med ordspillet ;D

Jeg bruger af og til lidt tid på www.pinterest.com og finder skønne ideer. Jeg så bla. krukker med vintage print og det måtte jeg da lige teste. Og det er lige så nemt, som det bekrives i denne DIY.


Man kan ikke helt se at mine krukker er sjusket malet, men solen var væk og tænd-knappen til lampen var for langt væk ;D. Jeg kan godt li' det udviskede look på printet og er også fristet til at give printet en tur med meget fint sandpapir.


Glædede mig helt vildt til at skulle dekorere fadet på terrassebordet, men så begyndte det at regne, tunge regndråber...såååh ja jeg besluttede mig for at vente og istedet færdig-gøre en lidt større krukke i samme stil.

Og så er jeg den lykkelige ejer af en duft-geranium/pelargonie. Jeg har længe ledt efter denne oldemor-plante og fandt den hos E-blomsten i Vejen. Blomsten skal dog ikke på terrassen, men nydes i stuen (hvis duften da ikke bliver for voldsom).


4 kommentarer:

 1. Skønne krukker du har fået lavet, jeg skal da vist ind og se hvordan du har gjort det ;0) Ja duften kan godt blive for kraftig fra de geranier ;0)
  Jeg har lige skrevet et længere svar på din kommentar til katten, kigger du ind forbi og se hvad du mener? ;0)

  SvarSlet
 2. De er rigtig flotte og jeg kan ikke se noget sjusk.

  Har dine døgn mere end 24 timer ? for du får altså lavet mange ting ? Eller er det måske fordi jeg har det sååå dårlig hele tiden, lige for tiden, at alle andre er mere kreative end jeg er ? snøft snøft.

  Ønsker dig god arbejdslyst med at lave en størrer krukke med dekoration på.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine, det ser rigtig godt ud.

  Tak for tippet.

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Aj hvor er de krukker flotte, bare jeg kunne sådan noget. Jeg tænker ligesom Lis at du har nogle hemmelige timer, vi andre ikke har :0)

  SvarSlet