torsdag den 3. maj 2012

mors mos mis

 Sig lige det hurtigt ;D

Katten er helt sort, men underulden er hvid

Ældste-katten, der har været syg i lang tid, har nu fået det bedre, men en overgang troede jeg godt nok at det var slut og at jeg måtte gå den tunge gang til dyrlægen (katten har en hjertefejl og dyrlægen spår hver gang, at nu er det ved at være slut, men katten modbeviser det HVER gang...indtil videre).

Nu hvor han er frisk igen har han vældig travlt med at rulle rundt på terrassen og i går kom han ind flere gange fyldt med mos i pelsen.....derfor mors mos mis. Måske tænker du "mos på terrassen?", men den er god nok, jeg har fjernet mos fra en mos-beklædt stol og mos-smulderet flyver rundt på terrassen til kattens store fornøjelse. Jeg smiler bare og be'r manden om at støvsuge alt det mos katten slæber med ind....manden min smiler ikke helt så meget ;D3 kommentarer:

 1. Nåååh, godt at den har det godt igen:))

  Og sikke et flot arbejde du og din mand har gjort, for at Casper fik en dejlig fest.
  Flotte borde, dekorationer m.m.

  Kh. Stine

  SvarSlet
 2. Årrrh han har da hygget sig :):) Og så vil jeg lige, lidt forsinket (undskyld) sige KÆÆÆÆMPE STORT TILLYKKE TIL CASPER!!!!! :) Håber han fik en rææættig god gave! Mon han snart skal have besøg? :)

  SvarSlet
 3. Slavepisker tror jeg nærmere din mand tænker :D Du har jo lavet lidt, katten resten og manden får støvsuget .... Min svigerinde fortalte at undersøgelser viste at mænd var bedre til at støvsuge end kvinder, så lad dem endelig, siger jeg :)

  God week-end til dig og dine drenge.

  kh. Lis

  SvarSlet