lørdag den 13. august 2011

Skønt stof

Min søster kiggede lidt i sine mange kasser med stof og fandt en del overskudsstof, som jeg kunne få med hjem. Bla. fandt hun dette skønne baby-fløjl med print.


Er det ikke bare skønt?

Min søster guidede mig rundt i København, for at se de små skønne butikker, der findes der.....hi hi og så endte vi i en Panduro Hobby og Søstrene Grene ;D. Nej vi besøgte faktisk også Malika og Rosa-butikken (onsdag aften), der absolut er et besøg værd. Hold da op, hvor er der mange skønne stoffer....ja det var så overvældende at jeg kun købte lidt bånd og 2 x ½ meter stof!!!! (ej ok jeg havde/har heller ikke for mange penge at solde for). Torsdag trissede vi så rundt i KBH og hvor vi præcist gik, ved jeg ikke, men det blev til mange kilometer (det siger mine ben i hvert fald). Vi fik kigget ind til Garniture og da sulten meldte sig ville min søster lige prøve en ny café, Granola. Wauw dér serveres lækkert mad og den æblejuice, man kan få uhhhmmmmmmmm. Jeg er klar til et nyt besøg - både hos søster og Granola.

2 kommentarer:

  1. Super flot stof er helt sikker på du nok skal få det brugt på noget fint :-)Kram Else

    SvarSlet
  2. Lækkert stof, uhh.. Milka og Rose, det er et sted man kan blive fristet. Jeg har fundet ud af hvor jeg skal hen næste gang jeg er i Kbh. - http://www.husflid-kbh.dk -så måske skulle jeg bare tage der over en søndag, når butikkerne har lukket :)

    SvarSlet