tirsdag den 23. august 2011

Hæklet kurv


Da jeg var i KBH lærte jeg min søster at hækle. Min søster er super kreativ og dygtig. Da jeg jo taler om hækling uafbrudt (og hendes svigerinde er en dygtig hæklerske og så skriver hun helt fantastisk, så tjek lige hendes blog), var min søster nysgerrig og ville gerne lære at hækle. Hun troede at det var tidskrævende at lære, men vi klarede det lige mens vi ventede på at pizzaen blev bestilt og hentet af min svoger (super arbejdsfordeling...høhø).

Vi havde fundet noget tricot-garn hos Panduro Hobby. Ja, det var sådan set da vi så garnet og en opskrift på en hæklet kurv, at min søster nævnte, at hun da godt kunne tænke sig, at lære at hækle. Og en hæklet kurv, var jo et nemt og overskueligt projekt....specielt i tricot-garnet, hvor man jo hurtigt kommer frem ;D.

Min søster fik færdig-gjort sin kurv samme aften (der er intet billede, da jeg var taget hjem), men det ovenstående billede, er af min kurv. Jeg valgte at slutte kurven af med en række kædemasker for at give kurven en lidt buet facon (minder lidt om de der plast/metal brødkurve man kan købe i Inspiration m.fl.)

Skulle jeg få lov, at få en bod til julemarkedet i Billund, skal kurven sælges og pengene gå til Hittekat (hvis nogen i blogland skulle være i tvivl, så synes jeg at Brita gør et helt enestående fantastisk arbejde og så elsker jeg jo katte). Jeg håber inderligt at jeg bliver udvalgt til at ha' en bod. Det er De Kreative Tøser, der arrangerer julemarkedet og midt i september vil jeg få svar på om jeg er blevet udvalgt....og så skal der dælme fremstilles ting.

7 kommentarer:

 1. Fed kurv - har du en opskrift, du vil dele?
  Evt. på mail :o)...

  SvarSlet
 2. Sej kurv...
  hvornår er det at Kreative Tøser har arr. i Centret? - datoen har jeg ikke kunnet finde, så den på et tidspkt i foråret...
  mvh
  Annette

  SvarSlet
 3. Super fed kurv! Sådan en kunne jeg dælme godt tænke mig at prøve at lave...
  Kunne også godt tænke mig at vide hvornår det er der er julemarked?

  SvarSlet
 4. Jeg har set din søsters kurv, og den er bare blevet så fin. Men hun har jo også haft den bedste lærer... :-)

  Er dog også ret vild med din røde, så jeg må vist snart i Panduro. Tak for de søde ord om min blog.

  SvarSlet
 5. Rigtig flot kurv. Kan man få opskriften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Didde.
   Kurven er hæklet "lige ud af landevejen" ;D, men du kan finde en opskrift på Panduro Hobby's hjemmeside.

   Slet