onsdag den 3. august 2011

Håndarbejde med på ferie


Sidste uges ferie foregik det meste af tiden ved poolen og så var det jo rart at ha' lidt håndarbejde med....og en enkelt knald-roman (OMG hvor ordet "skælver" bliver misbrugt i den slags romaner).

Jeg fik hæklet en kartoffelvarmer efter Karen Klarbæks opskrift og i min svigerindes yndlingsfarve: LILLA. Ja jeg hæklede faktisk en kartoffelvarmer-overdel mere, men den må jeg ha´ glemt på Zakynthos...

Jeg fik også klargjort et stykke patchwork til et kommende sy-etui. Jeg gik efter farven mint, som den grundlæggende farve, men da mint-farven ligesom forsvandt blandt de tyrkise og lilla farver, må jeg reviderer etuiets grund-farve (øv også, men jeg er nu sådan set godt nok tilfreds med resultatet...også selvom jeg fik byttet lidt om på rækkefølgen af felterne).

Patchwork-feltet var lavet efter de to første dage ved poolen og da kartoffelvarmeren også var hæklet, kastede jeg mig over et baby tæppe af Trine Bertelsen. Måske var det varmen, måske var det me(n)tal-træthed, men jeg blev ved med at hækle forkert og så blev det dejlige garn og mønster altså lagt væk og den sidste dag gik med at spise is.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det fantastiske feriebilleder, og sikke håndarbejde du har gang i, jeg fatter stadig ikke, hvordan pokker I kan lave patchwork på så få dage, det ville tage mig evigheder.... det er nok derfor jeg ikke rigtig har fået kastet mig ud i det.... endnu :o)
  Fortsat rigtig god ferie, jeg nyder hvert et billede du ligger på.

  Sommerhilsner
  Jill

  SvarSlet
 2. Lige meldt mig som fast læser. Har været på besøg flere gange, så nu ligger jeg mig til fast :) Håber i havde det dejligt på Sakynthos. Vi er vilde med de græske øer. Favoritten er Tilos, ja en af dem med flere geder end indbyggere ;)

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem igen.

  Det er en smuk kartoffelvarmer (farven) Hvis det er til svigermor, er jeg sikker på hun bliver glad.

  Kh. Lis

  SvarSlet