søndag den 7. august 2011

Familie-hygge og is-toast

I går havde vi besøg af min dejlige svigerinde og svoger (som om vi ikke fik set nok til hinanden på ferien ;D). Det er så hyggeligt at hænge ud med dem, men i går, var der en særlig anledning! Jo ser I, på ferien fortalte jeg om en særlig spise, vi ynder i familien: nemlig ristet brød med is!Den kombination havde svigerfamilien ALDRIG hørt om og vi syntes da at det var morsomt, for hos os har vi spist denne "dessert" siden 1990. Denne herlighed kunne vi jo ikke lade forblive en familie-hemlighed, så selvfølgelig måtte svigerfamilien inviteres til ristet brød med is.

Det er en spise jeg har samlet op i Australien (har været udvekslingsstudent) og det var hos Jeremy Morley vi spiste det efter skoletid. Uhmm det var tider og mange kilo siden ;D.

Hvis nogen i blogland fristes til selv at prøve denne skønne kombo, så skal I gøre således:
 1. Købe det billigste toastbrød (det er nemlig tørt og kedeligt)
 2. Købe vanilje-is (vi synes den billige fra Brugsen er god til denne anvendelse, men det er nok en smagssag)
 3. Riste brødet til det er gyldent og ikke sort ;D
 4. Lægge en skive is på brødet med det samme og spis med velbehag. (der er lidt vaffel-smag over denne spise)
 5. Hos Jeremy Morley (er det ikke et fedt navn?) blev is-toasten også tilføjet "chocolate spread" / pålægschokolade inden isen blev lagt oven på, men det kan jeg personligt ikke så godt lí'.
I tilfælde af at svigerfamilien ikke var så vilde med is-toasten, havde jeg fundet nogle købe-kager i Netto (havde ingen kager i fryseren og ej heller tid til at bage). Indrømmet, kagerne blev udelukkende købt på grund af det skønne indpakningsfolie!


3 kommentarer:

 1. Her er vi så ude i det der hedder, når vi nu skal være lidt sjove så tager vi....... :)

  SvarSlet
 2. Det har jeg altså heller aldrig hørt om før, det kan godt hænde sig, at vi vil prøve det en dag, men om det smager, hmm
  Det gør det sikkert, for kan lige forestille mig smagen af vaffel med is på. nam nam

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hmmm... måske det sku' afprøves? ;0)

  SvarSlet