fredag den 5. august 2011

Hækle-etui i skønne farver


Lige inden vi tog på ferie, nåede jeg at sy dette lille hækle-etui. Jeg måtte selv bestemme design, bare farverne var blå og grønne...og gerne i Tilda stoffer. Uhmm det var lige kræs og det er så længe siden at jeg har syet et lille hækle-etui, så jeg kastede mig over det ellers så forræderiske hør-stof (som jo har tendens til at være liige en tand for levende at arbejde med).


Jeg lavede en lille ændring på det lille hækle-etui, nemlig en lomme med velcro-lukning (foruden lommen til kopi af arbejdsmønster)

Nu hvor jeg er tilbage fra ferien, er energien vendt tilbage* og jeg er i fuld gang med at sy hækle-etuier mm., men jeg kan faktisk godt mærke, at de kommende sygehus-besøg spøger i baghovedet. Jeg øver mig i, ikke at fortrænge dem...altså tankerne, selvom det bliver svært at vente med cyste-spørgsmålene til den 21. september. Jeg tænker at den dér cyste i Kaspers hjerne ikke betyder noget, men hvorfor skal vi så til samtale om hvordan man lever med en cyste i hjerne og konsekvenserne ved at ha' sådan én? Nej! Nu må det være slut med at blogge om mine bekymringer (men jeg blogger nok om resultatet)!!!!!

*ok jeg er stadig lige lidt mat af al den p-pille-hormon-ballade, som jeg jo absolut skulle eksperimentere med på ferien.

2 kommentarer:

  1. Dine etuier er bare så lækre.. det ender nok med at mit bliver slidt op, bruger det rigtig meget.

    SvarSlet
  2. Jeg bruger også mit etui rigtig meget, det er bare skønt. Kan godt forstå du bekymrer dig om din dreng og har lyst til at skrive om det. Det ville jeg da også gøre, hvis det var et af mine børn. God bedring med ham fortsat, og det er fint du skrive rom resultatet, det er jo som om vi er lidt med i det, når nu du skriver om det.
    Gode tanker herfra

    SvarSlet