fredag den 25. januar 2013

Hvor er gen-start-knappen?

Ja, jeg spørg'r bare lige, 
for jeg leder desperat efter den lige nu!

Hvorfor?

Jow, fordi min fredag morgen startede sådan her:

- vågnede med den der fornemmelse af, at klokken var langt over "stå-op-tid" OG jep sønnen og jeg havde forsovet os.

- springer ud af sengen (åhh hvor gør det ondt i alle muskler på den der "jow-alder-betyder-noget-måde"), løber forvildet rundt for at hjælpe drengen ud af døren til tiden....arggghh sønnen må droppe morgenmaden...den dårlige samvittighed er nu fordoblet....

- prøver at finde pungen, så drengen kan få penge med til at købe noget i frugtboden (igen banker den dårlige samvittighed på). Pungen er væk! Selvfølgelig er den da det!

- trodser kulden og suser ud til bilen i nattøj (stakkels naboer), finder pungen, men knalder hovedet ind i bil-dør-rammen....kan pludselig mange grimme ord på én gang (igen, stakkels naboer)

- ingen tid til at ømme sig og suser ind til sønnen, som får kastet penge, juice og en slags frugt-kiks i hånden som han kan spise på vejen til skole (altså ikke pengene).

- i alt er der gået 7 minutter og drengen er gået. Pyh vi nåede det og helt uden den der "jeg-kommer-for-sent-hysteriske-ord-udveksling"...der var simpelthen ikke tid til at brokke sig.

- jeg er helt ved siden af mig selv og begynder at slukke lyset rundt omkring (man er vel økonomisk ansvarlig...host host), skulderne sænkes og jeg prøver at danne mig et overblik over hjemmet, der pludselig er forvandlet til et bombekrater (på 7 miunutter ?????) OG træder i en gang katte-opkast! SUK.

- får tørret opkast op og trisser lige så stille ind på krea-kontoret, hvor jeg har planer om at sidde lige så stille indtil jeg har fundet gen-start-knappen......altså ikke at forstå, at jeg ønsker en gentagelse af denne morgen, men blot en chance for at rette op på den forvildede morgen :)

UPDATE med billede:
Mens jeg skrev dette indlæg, hørte jeg en underlig lyd ude fra stuen. Skrev færdig og tjekkede lyden:
Det var yngste-katten, der havde plukket bladene af mit lille opstammede oliventræ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den kostede jo mange penge....arghhhhhhhhhhhhhh


Et eventuelt krea-indlæg på bloggen må vente til huset og jeg har genfundet vores stille og rolige sindstilstand igen ;D

13 kommentarer:

 1. Smil håber du får en dejlig dag, det er vel kun op af bakke herfra ....kh Louise

  SvarSlet
 2. Sikke da en start på dagen du har haft.
  Det kan bare ødelæggen en hel dag, når man har sovet over sig.

  Synes dog det er imponerende at du fik sønnen ud af døren på 7 min.

  Håber at du finder den der genstartsknap, og at du får en god fredag trods alt.

  SvarSlet
 3. Nu er det jo ikke pænt at smile/grine af andre folks ulykker men jeg kan altså ikke lade helt være med at trække på smilebåndet af din morgen-historie :-)
  Håber du finder roen og at resten af dagen bliver en lille smule mere rolig og behersket :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en morgen .... Næsten som et mareridt ( det havde måske være bedre hvis det var)
  Håber du får pulsen ned og får en ny start ....
  Håber sønnikes dag arter sig - måskehan skalforkæles lidt extra nærhandlen kommer hjem :)
  Knus og go weekend

  SvarSlet
 5. Sikke en morgen :)

  Jeg har et princip om, at kommer vi for sent op, så er der ingen grund til at resten af dagen skal ende skævt. Så jeg tager den tid det tager. Og så må Tøsebarnet komme for sent, hvis det er sådan det er.
  Sjovt nok oplever jeg at selvom vi skruer tempoet ned, kan vi alligevel godt blive færdige i et tempo, der betyder at hun kommer ordentligt ud af døren, og når i skole til tiden :)

  SvarSlet
 6. Med sådan en morgen kan det kun gå op af bakken. Når du har fundet dig selv igen, synes jeg du skal gøre noget for dig og kun dig idag.
  Jeg håber ikke dit hoved har ondt endnu efter mødet med dørstammen.

  God dag til dig og en skøn week-end.

  kh. lLis

  SvarSlet
 7. Det fantastiske ved at blogge om sådan dn morgen er,at du måske selv kan grine af det i morgen...
  Håber din dag kun bliver bedre fra nu af!

  SvarSlet
 8. Merete: smil og grin du bare, synes selv at situationen er lidt komisk...altså nu og ikke i selv situationen.
  Pernille: sådan et princip har jeg også, men da sønnen i dag også skulle ha' lidt før fri fra skole, såååå glemte jeg alt om det princip.
  Marianne: der er selvfølgelig lidt ekstra forkælelse til sønnen, når han kommer hjem....selv om han går i 8. kl. og selv burde stå op (han havde også overhørt sit eget vækkeur)
  Lis: Jep dagen kan da kun blive bedre ;D. Satte mig ind i sofaén og hæklede lidt på et nyt design. Nu er jeg klar til at tage mig af huset, så det er dejligt for alle at komme hjem og holde week-end

  SvarSlet
 9. Smiler - sikken en morgen.
  Håber at dagen bliver bedre og god weekend :-)

  SvarSlet
 10. AV min arm for en start, men rart at føle sig i live hihihihi ;-) Med fem unger der nu godt nok er voksne, husker min krop godt de stressede morgener der startede på din måde......men nu hvor jeg er blevet "ældresagen " er det jo lidt på grine distance, men kors hvor er man rundforvirret.

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 11. Hehe... Sikke dejlig læsning :-)
  -Og hvem har ikke nogen gang lyst til at være som Krummerne... Så mærker man da at man er i live ;-)
  Hils både kat, dreng og oliventræ!

  SvarSlet
 12. Oh dear ! vi må så håbe, at nu har du opbrugt din kvote af 'dårlig karma' for en rum tid ;o) . Engang, når der er gået meget lang tid, kan du sikkert grine når du læser dit eget indlæg :oD - det er ikke uden humor ;o)

  SvarSlet
 13. Håber resten af din dag forløb noget mere rolig og vellykket

  SvarSlet