lørdag den 5. januar 2013

At vende ryggen til muligheden for....

....at få masser af knus,
er noget min kat jævnligt gør, for han giiiider ikke alt det der nusseri.

På billedet er han lige vågnet og sad længe og stirrede ind i væggen....mega sjovt at se.....hvis man altså er katteejer og kender den der totalt afvisende holdning, som de dejlige væsner også kan udvise.


Ej han var altså ikke helt så sur og der blev da også nusset, da kameraet var lagt væk ;D


NB: bemærk lige min opslagstavle....JEP JEG ER KATTE-GAL ;D og hvis I bemærker det indrammede billede på det øverste billede, vil I se at jeg har et nøgenbillede stående af Robbie Williams....en gave fra min niece ;D. Det var resultatet af en totalt gakket ønskeseddel fra mig, hvor jeg havde skrevet tossede ønsker og ét af dem var et nøgenbillede af R.W. og de øvrige var lidt a la medvind på cykelstierne ;D. Synes selv at jeg var mega-sjov, men de tog godt nok fusen på mig den jul.

Lørdagen skal bruges på en udfordring....nemlig oversættelse af et hæklemønster....det går vist hurtigere at oversætte end at finde teknikken i mine hæklebøger.

4 kommentarer:

 1. Katte er virkelig nogle dejlige væsner, som helt sikkert har deres egen mening ! :)

  SvarSlet
 2. Skøn kat, men når jeg ser billederne af din kat minder den om min... Sin egen herre ;) Det er heller ikke altid min kat synes at den vil have mere nusseri fra mig og så sidder den faktisk på nøjagtig samme måde som din kat!
  Men ihh... Hvor er katte bare skønne! Jeg kunne slet ikke leve uden en kat :-)

  SvarSlet
 3. Det er da også en klog kat, når den kan vide at nu er cameraet væk, så jeg kan godt snakke lidt nu. Det er jo også kun den som kender sit dyr som ved det. Jeg ville bare tro de mediterede lidt.

  God lørdag til dig, og dine. Tusind tak for de søde ord. De varmer

  kh. Lis

  SvarSlet
 4. Haha, hvor er det dejligt, din har så meget humor, at hun efterlever dine ønsker ;-)
  Dejlig kat du har. Jeg synes også, de er nogle skønne væsner; desværre kan jeg ikke tåle dem, så jeg må 'nøjes' med en hund, som meget gerne vil nusses

  SvarSlet