tirsdag den 8. januar 2013

6 små pakker på vej....

....til 6 kreative kvinder, 
der er med i blog-legen


Det er så spændende med Sarah's blog-leg og jeg glæder mig til at modtage mine lapper og udfordres på min  så farve-forskrækkede natur.....alt skal helst være tone i tone eller ensfarvet. Hvis du læser fast med på min blog, vil du måske undrer dig over udsagnet omkring mine fortrukne farver, for jeg arbejder jo ofte i farver. Det er bare sådan, at når noget er til mig selv, sådan helt personligt, så kaster jeg mig ikke ud i vilde farver, men bliver åhhh så forsigtig :).

Derfor er Sarah's blog-leg en super udfordring for mig, for jeg ved jo ikke hvilke stoffer og farver jeg modtager og jeg har forpligtet mig til at bruge dem alle :).....ok indrømmer allerede nu, at det færdige tæppe, vil blive solgt eller doneret til et godt formål ;D IKKE fordi, jeg tror, at det bliver grimt.....åh nej tro ikke det, men jeg har jo ikke lige brug for et barnevognstæppe.

7 kommentarer:

 1. Næh ikke endnu da. Måske om 10-15 år, men hvis du er lidt lige som jeg, har du også allerede ideen til barnevognstæppe.

  Dine firkanter ser søde og lækre ud. Jeg glæder mig til at se nogle af slutresultaterne.

  God tirsdag

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej.
  Mange tak for de fine lapper, de var rigtig hyggelige at modtage.

  Vh Tanja.

  SvarSlet
 3. Hej Lene,

  Så smukke lapper du har valgt - er vild med dem :)

  Er spændt på hvad farveforskrækkede dig siger til pakken fra mig, hi hi :)))

  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Så smukke lapper der landede i min postkasse i
  dag. Jeg skal nok få en pakke afsted til dig i denne uge :-)
  Kh.

  SvarSlet
 5. Smukke lapper du har fået samlet. modtagerne kan kun blive glade :) der er nok lidt udfordring i legen for alle, jeg er selv meget tilbøjelig til at holde mig på den sikre side, så jeg skal også give slip og fine ro i noget der for mig ligner kaos.. jeg er heller ikke sikker på at jeg beholder, de kommer nok også til salg, ellers er der nogle fine pusle tæpper som kan bruges til lidt af hvert..

  SvarSlet
 6. Sikke fint det ser ud, og i dejlige farver ;)

  SvarSlet
 7. Mangler du stadig nogle at bytte med. Har først lige set legen i denne weekend og vil da gerne lege med.
  Hilsen Louise
  Holmehandmade.blogspot.com

  SvarSlet