søndag den 27. januar 2013

Åh her ville jeg gerne være i dag...nu med update

...i Netto

jo det er sandt, jeg ville afsindigt gerne i Netto i dag 
og købe mig nogle dyre-puder eller blot viskestykker.


Og hvorfor er jeg så ikke kørt? Jo jeg er totalt lammet af skræk pga. vejret. Hele dagen i går fortalte de i radioen om hvor slemt vejret ville blive i dag og når jeg kigger ud af vinduet bliver det ikke bedre. Jeg tør ikke køre, så jeg må satse på at der måske er nogle af varerne på hylderne i morgen.

I skrivende stund, sidder jeg og hidser mig op over, at jeg er sådan en bangebuks og tænker: "skal jeg suse afsted i mit lasede søndags-hygge-jogging-tøj?".....hvis jeg begynder at bruge tid på at skifte tøj, kommer jeg i hvert fald ikke af sted....pyhh mit hjerte banker vildt. Kører jeg eller venter jeg?

UPDATE:

JEG GJORDE DET!
Jeg kørte i Netto :D

Hjertet bankede for vildt, men angsten skulle alligevel ikke vinde....så ved jeg at det bliver endnu sværere at komme af sted næste gang...også selv om vejene  og vejret er pænt.

MEN AK jeg kom for sent. Der var totalt udsolgt af puder, men heldigvis fandt jeg da et par viskestykker, som snildt kan sys til pudebetræk :).....de skal dog lige vaskes først...øv tænkte hele vejen hjem (iført et giganstisk triumferende smil) hvordan jeg ville sy og dekorere puderne, men nu må jeg altså lige være lidt tålmodig....ikke min stærke side ;D

14 kommentarer:

 1. Du kører - nu!! Lad ikke angst styre dit liv. Det er ikke farligt at køre i dårligt vejr, så længe du kører pænt. Ikke forsigtigt, bare med omtanke. Og skynd dig afsted inden resten af Danmark vågner - du er sikkert alene på vejene nu. :-)
  Glæder mig til at se dine indkøb! :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har lige sendt datteren på køretur gennem Vorbasse til Agerbæk.
  Når jeg tør det, tør du også køre!

  SvarSlet
 3. Dankebaar: Jeg gjordet det!!! Kørte straks efter at jeg havde trykket på udgiv til indlægget :). VILLE nemlig ikke lade angsten styre mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådaaaaan Lene! Super sejt altså. Håber du fik nogle lækre sager. Nu har du fortjent en slapperdag til at få pulsen ned igen. ;-)

   Kh Maria

   Slet
 4. Det er vildt så hurtigt varerne somme tider bliver revet af hylderne.
  Godt du kom af sted :)

  SvarSlet
 5. Sejt af dig at overvinde din angst :) hvad gør man ikke for fede ting :)

  SvarSlet
 6. Lene, du er bare god. Du flyttede en grænse. Det var flot klaret. Skal jeg suse i Netto Kolding og se om der er flere pudebetræk ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Lis: hvor er du bare sød, men du behøver ikke kigge efter puder for mig, for jeg købte jo nogle viskestykker, som jeg laver om til pudebetræk. Tusind tak fordi du tilbød at hjælpe. Håber at vi snart skal ses :)

  SvarSlet
 8. Seje Lene :-) ØV at der var så hurtigt udsolgt. Jeg stod og kiggede på dem i fredags, så varerne kommer tit for tidligt på hylderne. God søndag

  SvarSlet
 9. Der gav du mig lige en grund til at køre tidligt hjem fra sommerhuset.
  jeg sidder nemlig også og lurer på vejret, og vi nødig køre hvis der kommer isslag. Problemet er bare, at jeg ikke rigtig kan se det ud af prognosen.
  Dog vil jeg helst køre så længe der er lyst - og der har Netto åbent :o)
  fedt du fik nogle viskestykker med dyreprint. x'er fingre for jeg også får fat i et eller andet print.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 10. Har også været i netto idag. Købte to voksen sengesæt. Men der var også kun fire tilbage. Ville også ha haft et babysæt men de var væk.

  SvarSlet
 11. Godt at du kom afsted. Jeg var heldig at få fat i to fine voksen sengesæt, men så var der også kun ekstra længde tilbage.

  Kh Mette

  SvarSlet
 12. Så dem godt i deres avis, og jeg købte ugleviskestykkerne for et par uger siden, som nu er blevet til at par fine tasker, som du kan se dem på bloggen lige nu, hvis du har lyst.

  Men dejligt hvad der kan skabes ud af så fine motiver:-)

  God søndag.

  SvarSlet
 13. Du er da sej at du kom af sted - skulderklap til dig.. kender det jo fra mig selv.. Hader at køre bil i det vejr.. Er bare ikke tryg efter en bilulykke føj da..
  Godt du fik lidt - det var jo guleroden:0)
  KH Iben

  SvarSlet