onsdag den 30. januar 2013

Byt-en-lap-tæppet...

...er næsten færdigt.


Jeg fik lagt mine lapper fra byt-en-lap-blog-legen op på spisebordet i går, flyttede lidt rundt på dem og syntes ikke at jeg kunne få harmoni i det, så jeg klippede felterne op og satsede på at jeg ville få et mere harmonisk udtryk.....det er min hjerne, der desperat leder efter symmetri eller blot et mønster ;D. Derfor er legen jo en sjov og svær udfordring for mig.

Felterne blev syet sammen og det er ikke mit fineste arbejde....det bliver jeg nødt til at indrømme og det har intet med lapperne at gøre, men syningerne er ikke helt så lige, som man kunne ønske sig. Ufortrødent syede jeg dog en bagstykke på patchwork-stykket...sådan pude-betræks-agtig.....fordi jeg havde en klar idé om at hækle en kant rundt om tæppet. Dét har jeg så forsøgt på her til formiddag. MEN kan ikke rigtig få det til at fungere (hverken farven -tyrkis- eller teknikken), så nu er tæppet altså lagt til en side....indtil jeg finder den rigtige løsning.


14 kommentarer:

 1. Her fra min skærm ser tæppet altså vildt flot ud!! Kh Maria

  SvarSlet
 2. På min skærm ser det også fint fint ud søde dygtige ordentlige Lene *ha ha* men kan godt følge dig, det der med at man slet ikke selv er herre over hvilke lapper man får :)
  Men legen er god tænker jeg og sådan et tæppe kan jo bruges til rigtig mange ting.
  kh

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er det fint! Jeg synes resultatet er rigtig godt - ih, jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med mit, men jeg afventer lapper fra 4 endnu:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Jeg tror de fleste af os bliver ret udfordret fordi vi ingen kontrol har over hvad det egentligt er for nogle stoffer vi får i tæppet ;0)
  Men det er jo en hel lille øvelse ;0)

  Jeg synes det er blevet rigtig fint... Men lapperne er da blevet ret små - Har du skåret hver lap op i 4 eller???

  SvarSlet
 5. Jeg synes nu også at det ser rigtig fint ud. Desværre er jeg ikke med i legen... Jeg har bevidst holdt mig væk, for jeg synes at jeg har så mange ting som ligger og venter på en tur gennem maskinen. Men når jeg ser dit fortryder jeg helt.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Jeg synes du er sluppet godt igennem processen, tæppet er slet ikke grimt. ;-)

  Men hvis jeg nu skal være heeeelt ærlig, så kan jeg godt følge din skepsis. ;-) Min hjerne vil også gerne have (bare lidt mere) symmetri.

  Men det er da en sjov leg - og godt at blive udfordret lidt. ;-)

  Kh Maria

  SvarSlet
 7. Det er blevet superflot! :) :) Gode farver :)

  SvarSlet
 8. Det er blevet super flot. Så sjovt med alle de forskellige stoffer.

  SvarSlet
 9. Jeg synes det ser farverigt og flot ud herfra. Håber du finder du kan bruge det til.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 10. super super flot
  glæder mig til at se om det bliver med hækling ..
  Jeg har også bevidst hold mig væk ... mange andre ting ligger og venter ...men for pokker hvor ville jeg gerne ...
  knus♥

  SvarSlet
 11. Det ser rigtig godt ud Lene. Men jeg kan også godt følge dig. Tror også mine lapper kommer til at blive byttet rundt mange gange :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 12. Jeg synes det er rigtig fint :)

  SvarSlet
 13. Jeg vil nu sige at det ser super fint ud, men kender godt din frustration, perfektionismen og kontrollen tager over, og så er intet godt nok, er sikker på at du finder en fin løsning med tæppet, når det har været lagt væk et par dage :)

  SvarSlet