mandag den 30. juni 2014

Mere venstrehåndsarbejde

Det bliver nemmere og nemmere at bruge venstre hånd :-)


Jeg har syet mig en bordløber i pasteller, der passer til mine Green Gate skåle....forestiller mig at det ville se hyggeligt ud på terrassebordet.

Endnu kan jeg ikke hækle eller sy må symaskinen. På onsdag skal jeg en tur på sygehuset og ha tjekket armen/skulderen. I dag er det 5 uger siden jeg kom til skade og der er ikke megen bedring at spore.....ok jeg kan løfte arme lidt højere, men kan stadig ikke rigtig bruge den til noget (ingen kræfter, ingen kontrol)

3 kommentarer:

 1. Tænker tit på dig, Lene. Har sådan en medfølelse med dig <3 Jeg blev opereret i højre hånd, for en del år siden og jeg fandt aldrig ud af at bruge venstre så fint som dig :-) Jeg købte sådan nogle små elastikker (til at lave armbånd med) på Mallorca - tænkte om det var noget du kunne bruge hænderne til? Så må du gerne få dem <3

  SvarSlet
 2. Flot klaret. Du er blevet dygtig med venstre hånd

  SvarSlet
 3. Det var da mærkeligt min kommentar forsvandt?
  Jeg syntes det er en rigtig kedelig situation du er havnet i, og jeg føler med dig, det er hårdt at være begrænset! Men jeg er sikker på at du bliver lige så god til at bruge din venstre hånd, hvis ikke det bliver bedre meget hurtigt!

  SvarSlet