søndag den 15. juni 2014

HAMA perle udfordring....

...stadig med venstre hånd. 


Jeg bliver bedre og bedre til at lave noget Krea med venstre hånd :-) I dag har jeg vævet med HAMA perlerne og håber at det kan blive til en lille pung.....hvis jeg da ellers kan få den monteret pænt. Pungen er lige en kende for farverig til mig, men mon ikke jeg kan finde en hvis farve-univers bifalder de  friske farver? (Altså hvis jeg får pungen lavet færdig ;) )

7 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg føler med dig!! Og spændt følger med i hvad du trods alt får fra hånden af kreativiteter.
  Jeg så på et tidspunkt en hel håndtaske lavet som din pung. Desværre husker jeg ikke hvor. Jeg tror den var lavet rund og lukket med lynlås. Som dig syntes jeg farverne var lige skrappe nok. Men f.eks. I hvid, sort og alle nuancer af grå kunne den blive hammer flot. Hvor lang tid det vil tage at lave tør jeg slet ikke gætte på :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er du altså sej. Det er så flot, at du kæmper videre og på trods får lavet en masse kreative projekter. Det ender jo med, at du bliver lige så god til at være kreativ med venstre som du er med højre hånd... og det er jo en positiv konsekvens af hele situationen. Er vild med dit kulørte perlevæveri og er spændt på at se det endelige resultat.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 3. Det ser spaendende ud det der. HVordan kan man vaeve med dem???

  SvarSlet
 4. Uh, den bliver flot, er vild med farverne.

  SvarSlet
 5. Den er super flot Lene, det vil jeg også ha prøvet.

  SvarSlet
 6. Hej Lene -har fult med i havde der er sket for dig og syntes bare det er bund urimligt at det skal ske for dig på bekostning af at man bare vil hjælpe en i "nød" også du skal få alle følgerne af det er rigtig trals og ik. retfærdig ,sådan skulle det ik være. men godt du trosalt kan bevare lidt af optemismen og dit kreative gå på mod,det er fine ting du få lavet ; ) go bedring og go sommer karin PR

  SvarSlet
 7. Jamen Lene, det er da noget rigtig møg med dig. Det må være ekstra svært, når nu dit hoved er så fyldt af kreative ting, der bare må ud....håber du skriver nye ideer ned, så du er klar, når du bliver frisk igen. Håber du har været forbi min blog, hvor jeg har lagt "friske fyrrige hunkatte på" ;O)))))) lige noget til glæde for dig. Knus og kram Helle

  SvarSlet