torsdag den 5. juni 2014

Endnu flere perler og en forklaring

...ja jeg må indse, at HAMA perler
er min kreative udfoldelsesmulighed pt.


Efter to nætter med sammenlagt 5 timers søvn og dagene fyldt med så mange smerter, at min medicin ikke engang kunne tage toppen af smerterne, ja så tog jeg til lægen. Bestemte mig for at insistere på hjælp til smerterne (får så meget smertestillende i hverdagen, at de ikke rigtig kan tilbyde mig mere) og heldigvis har jeg en super dygtig læge, der kunne se, at jeg havde nået grænsen.....nu var det ikke kun min utålmodighed, der plagede mig. 

Det blev en tur til røntgen. 

Bulen på mit kraveben skyldtes heldigvis ikke et brud, men måske havde det været lettere (?) En betændt slimsæk i skulderen og en sene, der ikke hæftede på der hvor den skulle = smertehelvede. På skadestuen blev jeg tilset af en læge, der specifikt arbejder med skulderskader og beskeden var, at dette ville tage lang tid! 6-8 måneder!!!! Jeg indrømmer ærligt at jeg brød hulkende sammen. Da lægen så tilbød panodil som smertestillende medicin.....og en tid til en blokade om 1-2 uger....ja så må jeg ha set helt ulykkelig ud, for han hentede straks ultralydsskanneren og blokaden. Måske skyldtes det også, at jeg fik fremstammet hvilken medicin, jeg får til daglig. Et stille fløjt gav han fra sig og gik ud for at finde remedierne. Ultralydsskanneren viste, at det ikke så godt ud i skulderen og han kunne nu godt forstå, at jeg havde så ondt. Blokaden blev givet og jeg blev sendt hjem med beskeden om, at holde min arm i ro i de næste mange uger....indtil næste blokade.

Behøver jeg siger, at jeg var lidt modløs i bilen på hjemvejen?

I skrivende stund....på iPad'en med venstre hånd....er jeg stadig lidt øv over det, men samtidig også fast besluttet på, at det her ikke får lov at tage så lang tid.....jeg kan da ikke undvære at hækle ;)

PS. Er ikke sikker på at jeg hjælper nogen, der er i en hash rus igen? I så fald holder jeg afstand og ringer efter politiet.

11 kommentarer:

 1. Øv øv. Jeg har selv gået med en dårlig skulder, været sygemeldt i 5 mdr og ikke troet på det nogensinde blev godt igen. Men det gjorde det-heldigvis. Tro på det og pas på dig selv.
  Panodil virker ca lige så godt som Labre larver på mig og kan næsten regne ud det er det samme for dig.
  God bedring.

  SvarSlet
 2. Kære Lene det R så synd for dig øv øv øv ... Håber vedkommende du hjalp værdsætter det ... Men hjælpe igen nej nej det tror jeg ikke jeg ville ... Dine perlerier er så fine .. Men fandt forleden på IG en pige der lavede de smukkeste kakler i perler ... Måske det var noget ... Hun hedder mariewehnert på IG ...
  Rigtig go bedring

  SvarSlet
 3. Puha det var noget af en besked, øv.
  Jeg håber blokaden hjælper, så du kan være til.

  SvarSlet
 4. Øv øv øv med STORT ØV på...hvor er det synd for dig. Jeg håber at blokaden hjælper dig ang. smerterne.
  Ja det blev en dyr hjælp for dig...jeg mener helbredsmæssig...
  God bedrig til dig.

  Kæmpe knus og kram herfra

  SvarSlet
 5. Man bliver jo både glad og ked af det, når man læser dagens indlæg. Glad, fordi du gjorde noget ved det og fordi lægerne troede på dig, og ked af det, fordi du nu fik en noget længere udsigt til, at det er væk, end først antaget. Tro på det, Lene, bid tænderne sammen og find flere venstrehånds-aktiviteter :)
  Mette

  SvarSlet
 6. Rigtig god bedring, og lykke til med dine venstrehånds aktiviteter. Min bror er venstrehåndet, og lærte sig selv at hækle spejlvendt da han havde håndarbejde i skolen, måske en mulighed hvis du bliver træt af perlerne.
  Håber blokaden hjælper dei. :-)

  SvarSlet
 7. Århus hvor gør det mig altså ondt at høre. Ønsker dig bare rigtig god bedring og håber på, at det snarest bliver bedre.

  SvarSlet
 8. Der skulle selvfølgelig have stået åhhhh og ikke Århus :-)

  SvarSlet
 9. Av! Godt du fik den blokade. Man kan heldigvis lave mange sjove ting med perler og venstre hand!

  SvarSlet
 10. Sikke en følelsesmæssig rutsjetur! Godt du fik blokade med det samme... og forhåbentligt følges den op med relevante intervaller?
  God pinse....

  SvarSlet
 11. Sikke da en omgang! Håber meget, at blokaden har god effekt og at du snart får det bedre.

  SvarSlet