tirsdag den 10. juni 2014

Frisk start på en ny uge

...ja ja jeg ved godt at det ikke er mandag,
men det er jo den første hverdag i denne uge ;)


Ugen startes ud med sætningen; Think Happy Thoughts....selvfølgelig skrevet med HAMA perler ; D

Desværre kan jeg ikke bidrage med noget positivt i forhold til min skulder-skade. Smerterne er de samme ulidelige.....den der følelse, når musklerne syrer til ved løb, ja sådan føles det 24/7 i skulder-leddet.

I går var jeg ved at brøle af alt og alle....ja mord var såmænd også i tankerne, da jeg handlede ind og der var udsolgt af vandmeloner....sådan en mangel kan vel godt retfærdiggøre mord ikke ? ;D

I dag har jeg besluttet at en positiv indstilling nok vil hjælpe på min tålmodighed......og så hjælper det at jeg har en plan! En plan for hvordan jeg kan få hverdagen til at hænge sammen med smerterne. Håber planen lykkes :-)

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig er det skrevet med Hamaperler! Jeg håber, du snart føler en bedring - også selv om jeg faktisk har nydt de perleting, du har vist på Instagram ;-) De er så fine!

  SvarSlet
 2. Håber sådan for dig det snart vender. Sender positiv karma og knus din vej

  SvarSlet
 3. Ingen vandmeloner - jo, det er klart et mord værd :)) nej, spøg til side, jeg håber snart du kommer i bedring, så vi kan nyde mere af dine skønne hæklerier mm!

  SvarSlet
 4. Sender en masse positiv energi og tanker din vej.
  Er blevet smittet af din Hama feber.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det synd for dig, med den skulder! Har også kroniske smerter, og da jeg så fik hækleskulder oveni, ja, da var jeg også parat til mord. Har du prøvet at snakke med lægen igen, om smertedækning? Ved ikke om du får morfika for de kroniske smerter, men de hjælper jo ikke rigtigt på muskel/senesmerter. Håber ikke jeg lyder for "kloge-åge". Du ved sikkert allerede det jeg skriver, men hvis nu det kunne hjælpe...
  Rigtig god, og snarlig, bedring.

  SvarSlet
 6. Stakkels dig; Lene <3 Jeg håber at din plan virker <3

  SvarSlet