tirsdag den 4. september 2012

Farvel til kreaklubben

Pyh altså hvor var det en svær beslutning, men jeg var i går nødt til at melde mig ud af kreaklubben. At sige farvel til skønne kvinder, hyggesnak og lækre kaffebuffet'er, var på ingen måde nemt, men der var ingen vej uden om.

TUSIND TAK FOR DEJLIGE TIMER.

Jeg har meldt mig ud pga. tiltagende rygsmerter og at jeg trods smertestillende dagen(e) efter kreaklub er helt smadret i ryggen. 

Det føles tomt ikke at være med i klubben mere, men heldigvis er der jo blogland OG blogtræf OG krea-træf. 

gaven til dagens værtinde: en skitsebog til alle hendes ideer.


Nu har jeg altså ikke helt opgivet tanken om at være med i en kreaklub, men det skal være en mere lokal klub med mindre kørsels-afstand. I nat overvejede jeg om man ikke skulle høre kommunen om ikke et kreativt tiltag ville være en god idé, sådan lidt a la dét de har i Lunderskov: en krea-café.

12 kommentarer:

 1. Har de en krea-café i lunderskov ???

  Det MÅ jeg bare vide mere om ...

  SvarSlet
 2. Kære Lene
  Ej, det er trist, det forstår jeg godt! Ski.. rygsmærter! Håber du snart får at vide noget mere om hvad der forårsager dine smærter, så I kan få gjort noget ved dem.

  Det var da en super god idè du har, med krea-cafè hvor du bor! Der er sikkert mange skønne kvinder der har det samme behov, det tror jeg nok :) Åh, nogle gange skulle man bo lidt nærmere.. altså, en DEL nærmere.. ;)

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps! (Selvfølgelig!) Hvor er det en SUPER SMUK skidsebog du har lavet til Fantastisk Sommerfugl! :)
   Hvorledes fester du knappen/elastiken på siden, så det bliver pænt? Syer du den fast, eller limer? :) Jeg vil også lave en :-) *SMILER*

   Slet
 3. Jeg er simpelthen bare så super glad for den skønne bog - glæder mig til at fylde den med ideer mm :-)
  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Øv hvor ærgerligt for dig at skulle sige farvel til kreaklubben - men kender desværre godt disse ryg problemer.. er selv lige blevet godkendt til fleksjob af samme årsag.. Og ved at der i min kommune er sådan et tiltag igang som du nævner.. bare klø på - mange vil nok værdsætte det.. Go bedring til dig:0)
  KH Iben

  Sikke en dejlig gave at modtage - det du har lavet.. flot

  SvarSlet
 5. Øv, det er trist. Men nogengange bliver man nødtil at tænke på sit helbred. Rigtig flot kreabog. Er den lavet efter din seneste DIY?

  SvarSlet
 6. God bedring med ryggen. Bra du husker å ta vare på deg selv. :)

  Ha en herlig dag!

  SvarSlet
 7. Hvor er det trist, men godt at læse du har mod på at inspirere kommunen. Smuk skitse bog

  SvarSlet
 8. Hvor ærgerligt med kreaklubben, men sejt, at du har mod på at starte noget nyt op selv. Glæder mig til at høre mere om det, hvis det bliver en realitet. Det kan jo inspirere andre til noget lignende:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 9. Trist ryggen ikke kan klare det, men kender det selv.
  Syntes det er stort du vil gøre tiltag til noget nyt.

  Jeg er kommet på som fast læser af din spændende blot.

  SvarSlet
 10. Hvor er det ærgerligt for dig. Men forhåbentlig kan du finde nogle krea-kvinder i nærheden? Jeg synes, at der er flere og flere i ens omgivelser, som også nørkler. Sådan i det stille. Ved at have strikketøj med på arbejde for 1½ år siden, viste det sig pludselig, at der var mange, som sad derhjemme og strikkede, hæklede og syede. Så fandt jeg et par i Yngstepigens klasse, og på den måde popper der krea-nørklere op rundt omkring. Jeg er sikker på, at du kan finde nogen. Jeg krydser fingre. :-)

  SvarSlet