onsdag den 19. september 2012

Dette går du glip af.....

....hvis du læser med på min blog ;D

Ja, nu er den gal igen med pladsen til at uploade billeder på bloggen. Jeg er løbet tør for plads...hmmm har prøvet det før, men så gik det væk igen helt af sig selv, mon jeg er så heldig denne gang? Ellers må jeg jo betale ved kasse et.

Nogle erfaringer derude i blogland?


Nå men tilbage til overskriften ;D. Det som skulle ha' været dagens indlæg, var et billede af mit nye hækleprojekt. Jeg har købt det flotteste grå zpagetti garn hos Panduro Hobby Kolding og er i gang med en gulv-doily (flakon). 

Det var svært at finde en opskrift (med angivelse af mængden af garn), men nu er jeg gået i gang og har testet flere, da jeg ikke vil ha' hullerne for store.....er overbevist om at jeg får viklet mine tær/fødder ind i hullerne og falder på badeværelset.

6 kommentarer:

 1. jeg tror kun at der er én ting at gøre, og det er at betale. Det har jeg gjort. Det koster ikke så meget. Alternativt kan du slette gamle indlæg, men det skal du så blive ved med at gøre for at få plads.
  Kh Viola

  SvarSlet
 2. sus har lavet en diy for hvordan man kan lave plads på bloggen så man ikke behøver at betale sig ud af det.

  https://docs.google.com/document/d/1-iw-zf7dfNKcWbJBckxnEtcfhw3YYXSrXAbVhHk1vMA/edit?pli=1

  SvarSlet
 3. Jeg opdaterede til google+, så forsvandt problemet - det koster jo ikke noget og læste vist et sted at man så kunne have alle de billeder man ville :-) Men bare et forslag er ikke noget geni.

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig, til du får brugt billeder igen. For jeg kunne virkelig godt tænke mig at se dit bud på en hæklet doily til gulvet. Jeg har længe tænkt på at lave én men har netop ikke haft lyst til at kaste mig ud i et projekt, der ikke fungerer. Det er jo meget arbejede med sådan en stor doily. Så jeg kunne godt tænke mig at se en opskrift, der netop fungere til dette. Og så ville garnforbruget også være godt at kende noget til...

  SvarSlet
 5. Ja, kig til Sus, hun har en løsning og forklaring.

  SvarSlet
 6. Jeg opgav på et tidspunkt og købte plads hos flickr :) Det fungerer super!
  Jeg er spændt på at se hvad du får ud af dit garn :) Mit tæppe ligger stadig og venter på at blive trevlet op igen... når jeg finder en egnet opskrift :)

  SvarSlet