torsdag den 16. maj 2013

Sten og knapper

...er to af mine yndlings-samle-tingog når de to ting så ligner hinanden lidt,
ja så er min lykke gjort :)

Keramik-knappen er købt på et julemarked for en 5'er (vildt ikke?)
keramik-knapper er så fede at røre ved
Stenen har jeg fundet på forrige tur til Kreta :-)
jeg har ALTID kufferten fuld af sten

Hvad samler du på?

Sønnen var også en ivrig sten-samler og jeg har gemt ALLE de sten han har samlet. Det blev til flere kasser og da vi byggede hus, fik jeg støbt stenene ind i soklen ved husets indgang. De kan dog ikke ses, men det er hyggeligt at vide, at de er der. Støbe-folkene syntes at jeg var lidt underlig ;D. Drengen gemte dog de fineste sten, som han nu har i en gemme-kasse på værelset.

10 kommentarer:

 1. Det var godt nok sjovt...utroligt hvor meget de ligner hinanden...
  Jeg er også den STORE stensamler og har altid været.Da vi flyttede til DK så havde jeg med mig mine smukkeste stene fra Island, men det var da svært at vælge.Sjovt nok så er de noget man giver videre til ens børn,begge mine drenge de samler også sten og fire af mine børnebørn gør også:)
  En hammer god ide at få dem støbt ind i soklen:)

  knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Man skulle næsten tro, at knappen var lavet som kopi af stenen. Jeg er ikke den store samler af noget, men elsker dog gamle dåser. Især dem som der er en historie bag.
  Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 3. Jeg samler på sten knapper æsker trækasser, små og store, den største er min svigermors brændekasse, jeg har lagt rullesten mellem soklen og fliserne. hilse Lykke

  SvarSlet
 4. Jeg samler også på sten, og flytter dem med når vi flytter, de er i haven, det er også store sten ind i mellem. Sidst vi flyttede havde jeg en trailer fuld. Det er dejligt med sten. Kh Lykke

  SvarSlet
 5. Ja, de er godt nok ens da. Samlinger her hos os er yderst begraensede pga pladsmangel. Men....hvis vi engang flytter i hus, saa.......

  SvarSlet
 6. Muslinger har jeg mange liggende af.
  På vores Jyllandstur sidste sommer, var jeg faktisk overrasket over, hvor forskellige de var fra strand til strand. Ja, og så knapper...:))

  SvarSlet
 7. Hvor var det bare hyggeligt at høre om stenene som blev støbt ind i soklen. Det var en super fin måde at vise respekt for sønnens samling. Børn er nemlig nogle rigtige gode og dygtige samlere, som kan se en masse smukt i sneglehuse, rustne kapsler, tabte søm og skuer, smukke sten osv.
  Selv samler jeg også på sten og forsteninger. Jeg har noget med materialer lavet ting fra naturen. Træ, sten, muslinger, rav og alt det andet skønne som er derude. Der er et eller andet som trækker i mig.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
 8. Jeg samler ikke på natur ting. Men jeg samler på juletræspynt i glas, se på min side lonesfrikvarter.blogspot (dec 2012).

  SvarSlet
 9. Jeg er også sten samler (og muslinger samler) Har altid så meget med hjem i kufferten :-) Dejligt med ferie-minder <3

  SvarSlet
 10. Imponerende så meget de ligner hinanden knappen og stenen - en klon måske..?
  Jeg samler ikke på noget specielt, men har da op til flere samlinger af forskellige ting. Bl.a. en glasbowle fyldt med små sæber og andre finurligheder rundt omkring :o)

  Håber latterkramperne har lagt sig igen ;o)

  SvarSlet