søndag den 26. maj 2013

En søndag morgen...

...3 modeller

skåret fra samme mønster


Stod op klokken 6 og nød en uforstyrret morgen ved symaskinen...ej ok jeg blev godt nok forstyrret af katten, da den sprang op på taget og var ved at falde ned.

Der blev syet og taget billeder til en DIY.....det næste projekt, er at få skrevet og forklaret hvordan jeg med kun to gange i symaskinen, kan sy disse mobil-etuier (der er ikke synlig sømrum).

Da den sidste knap var syet i, stod 7 teenage drenge op efter en fodbold-hygge-fest-aften. Et morgenbord er tryllet frem og lige om lidt, skal manden og jeg ud, for at finde en ny bil til mig :)

10 kommentarer:

 1. Dejlig, men mega tidlig start på en søndag!! Glæder mig til at se den DIY :-) Dine mobil tasker er bare så fine :-) God søndag og pøj pøj med at finde en bil :-) kh

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne etuier du har fået tryllet frem her fra morgenstunden (natten) af. Meget smarte. Jeg kan slet ikke se hvordan det kan lade sig gøre kun at være forbi symaskinen 2 gange, men er sikker på at du har nogle hemmelige tricks. Skøn søndag til dig kære Lene:)

  SvarSlet
 3. Gab gab ...kl. 6 søndag morgen, jeg må melde pas ;O)
  Søde mobil tasker, glæder mig til at se din DIY.

  Mona

  SvarSlet
 4. Den diy glaeder jeg mig til. Halloejsa, skal du ha ny bil?????? Har du een i tankerne????
  Staa op en soendag kl 6, du er da vist morgenmenneske. Det kan jeg ogsaa naar vi er hjemme paa Falster og ikke har skodder for vinduerne. Her er vaerelset baelg ravende sort, saa man aner ikke hvad klokken er, og saa sover jeg bare videre hihi.

  SvarSlet
 5. Det var en tidlig start på morgenen. Hvor er de fine, hver og en af dine covers. Glæder mig til at kunne købe en DIY af dig, så jeg også kan få lavet et etui.

  God tur rundt til bilforhandlerne. Jeg håber du finder lige den lille drømmebil, som passer til dig.
  Så god søndag til dig og dine.

  Kh. Lis

  SvarSlet

 6. Dine etuier er meget smukke - jeg har en veninde som bad mig om at sy et etui til sin smartphone, så jeg glæder mig også til din DIY.
  Jeg beundre folk som kan stå tidligt op en søndag morgen <3 Du får da noget ud af din dag.
  Held og lykke med din nye bil :-)

  SvarSlet
 7. Hejsa Lene.

  Wau de er flotte dine etuier. Glæder mig til din DIY:-). Fed detalje med knap med stjernestoffet. Skal også have lavet nogle knapper selv.. Er ved at gå i tænkeboks til på lørdag med hvad jeg skal lave. Indtil videre er det en lilla taske jeg har haft liggende længe, der bare ikke er færdig.. Men der er noget med en lynlås, der skal syes i og en hank der ikke var lang nok. Og nogle sider jeg skal regne ud, hvordan skal være.. Uha der er meget..
  Glæder mig rigtig meget til at se dig på lørdag og forhåbentlig med ny maskine :-). Skal nok købe den på tirsdag :-).

  Kæmpeklems Trine

  SvarSlet
 8. Hvor er de skønne. Jeg elsker at stå op før familien, det er en dejlig tid på dagen

  SvarSlet
 9. Skønne, skønne stoffer/farver du har valgt.

  SvarSlet