onsdag den 15. maj 2013

Nyt til hjemmet

...og mandens værksted.


Det ene skilt skal i al hemmelighed hænges op på mandens kontor eller i garagen ;D Desværre er manden min ikke så begejstret for disse metal-skilte, men fik udtalt "det er nu pænest, hvis der hænger en flok (skilte) sammen". Det skulle han aldrig ha' sagt, for nu er jeg i gang med at samle ;D

Og et andet indkøb til hjemmet, er dette oliventræ....suk, den har smidt stort set alle bladene!


Nævnte det for en planteskolemand, der beroligede mig med at oliventræet blot havde stress. Så længe jeg kan se grønne skud, er der stadig liv i planten. Jeg håber, at han har ret, men venter lidt endnu med at finde den rette placering og krukke.


7 kommentarer:

 1. ELSKER dine nye skilte og især den med Wife haha den er så rigtig

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg er tosset med de der skilte. Yndlings-skiltet er klart den med teksten: "when the smoke alarm goes of, dinner is ready".
   Det nye skilt til manden skyldes, at han i Kristi Himmelfartsferien ikke ville høre på min idé omkring organisering af bed-gravning og så tog det ham 4 dage at anlægge et lille bitte bed ;D. Så nu skal der strøes salt i såret ikke ;D

   Slet
 2. Hehe, dér skulle manden nok have varet sin mund hihi. Ja den der med wife er genial. Glaeder mig til at se den videre udvikling i din "samling".

  SvarSlet
 3. Skønne skilte, og må give manden din ret, det ser godt ud når der er en masse samlet. Nu skal du så ikke samle en masse med salt bemærkninger tø hø...

  Jeg tror på stress teorien. Håber den bliver rask igen.

  Kh. Lis

  P.s: Jeg bliver altså så glad og rød i hovedet, når du roser det "hvide" hår..Tusind tak for de søde ord.

  SvarSlet
 4. Sjovt hvad han siger, når han ser skiltene :-)
  Øv - med oliventræet, håber at det kommer igen? Jeg havde et i et helt år og da det tabte bladene, så smed jeg det ud :-( Det skulle jeg nok ikke have gjort ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Gitte, det er ikke sikkert at du skulle ha smidt dit oliventræ ud.
   De kan ikke tåle stress (stå mørkt i flere dage pga. transport, tørre ud, temperatur-udsving mm), men kan godt overleve. Hvis der er friske skud på træet, kan det overleve. Jeg har prøvet det før, men ikke i så voldsom grad. Og faktisk har jeg også smidt et lille oliventræ ud, efter at katten havde plukket alle bladene af.

   Slet
 5. Sæt den ud på terrassen så skal den nok komme sig

  SvarSlet