tirsdag den 26. marts 2013

Påske-lam...


...springer rundt i min stue ;D
mens jeg spekulerer i madpakker
nederst i indlægget kan du læse hvorfor jeg spekulerer i madpakker


Fik klippet et par påskelam til grenene i vasen. Mønsteret er fra et gammelt Hendes Verden. Synes simpelthen at de er søde og passende størrelse til grene i en vase. MEN til det store træ vi har i stuen, syner påskelammene af ingenting, så nu har jeg kigget lidt på et andet gammelt mønster fra Hendes Verden:


Kunne godt tænke mig at ændre lidt ved den voldsomme halefjer og farverne, men jeg er vild med de dinglende ben :).

Måske bliver der tid i dag til at klippe et par påskehøns, men hovedsageligt skal der pakkes og handles ind til sønnens afrejse til Spanien. Min "lille" dreng skal på tur med fodboldholdet hele påsken. 27 timer i bus kræver en ekstrem stor og god madpakke: formiddags-snack, middagsmad, eftermiddags-snack, aftensmad, natmad, morgenmad. Jep det er det der står på sedlen. Morgenmads-delen bliver lidt af en udfordring, hvad pakker jeg til drengen og hvordan?

4 kommentarer:

 1. Sødt lille lam:-) Mht. madpakken kommer det lidt an på om maden kommer i køletaske eller ej - hvis den gør, er der lidt flere muligheder, synes jeg; et bæger med cultura og müsli, et stykke frugt, smoothie (man kan købe dem på flaske, så det er nemmere at transportere, brød med ost og peberfrugt/syltetøj/Nutella;-) God fornøjelse.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Ja Lene, de madpakker kender vi godt. Vores ældste har hver især været til fodboldturnering i Påsken. De var til Limone Cup ved Gardasøen. Min mand var med sammen med vores søn, og jeg var med sammen med vores datter. Så du har ret, det kræver en god stor madpakke at klare turen. ;O) Hvad med lidt grove boller med ost og skinke til morgenmaden og juice og så rød/grøn peber pakket ved siden af. Rigtig god fornøjelse...til din søn ;O) Og god påske til dig...du får en træt men rigtig glad søn hjem igen, det er en sjov tur.
  Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 3. Nårh hvor er det kært det lille lam :o)

  Eneste positive jeg ser i at skolerne holder lukket på ubestemt tid er, at der ikke skal smøres madpakker! Og så at skulle pakke så meget - hold nu op. Håber han får en fantastisk oplevelse...

  En skøn forårsdag til dig.

  SvarSlet