lørdag den 16. marts 2013

En bette flok kaniner

...er klar til workshoppen
til Håndarbejdsmessen i Middelfart.

overvejer stadig om der skulle røde kinder på kaninerne

Har du lyst til at kigge forbi og sige hej eller deltage i workshoppen, så kan jeg, i week-enden, findes hos Bettekun (stand nr. 14, hal A)

Der er workshops kl. 11.00 og 13.30 og 15.00, 
både lørdag og søndag.

Og "in between workshops" hænger jeg også ud hos Mette og er altid frisk på en snak om hækling ;D og kan måske også være behjælpelig med opskrifter og lignende. Ikke at jeg vil udråbe mig selv til hækle-ekspert (der er masser jeg ikke kan finde ud af, men det bliver bare mellem os ikke?), men det jeg kan finde ud af, deler jeg gerne.

Vi ses igen på mandag her på bloggen....for jeg er med garanti ikke fem flade sild værd søndag aften ;D

7 kommentarer:

 1. Hav en rigtig god weekend.
  Du får ikke mig at se, energiniveauet rækker endnu ikke, desværre. Jeg har ellers trukket afgørelsen så længe jeg overhovedet kunne, ville jo grov' gerne af sted til Middelfart...

  SvarSlet
 2. Var forbi i går .. Så desværre ...hver Mette er mere frisk i dag
  Knus g go weekend

  SvarSlet
 3. Nu håber jeg din første dag på Håndarbejdsmessen er vel overstået! :D Der er sikkert mange, der har draget nytte af dine fine hæklekundskaber, Lene! Er spændt på at høre mere, efter weekenden!

  Rigtig god fornøjelse resten af weekenden!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 4. Vi ses imorgen.

  Skønne fingre kaniner :D

  Kh. lis

  SvarSlet
 5. Hvor er de søde de små kaniner, deler du en diy ? Jeg var på messe fredag, det var skønt, men gik jo glip af din lille workshop hos Bettekun.
  MVH Anne

  SvarSlet
 6. Iiiih for nogle skønne kaniner :)

  SvarSlet
 7. Tak for en stor indsats på min stand! Det var helt fantastisk! Og tusind tak for 'den bette flok kaniner' og det fine 'betræk' til glasset :-). Håber du er ovenpå igen..

  SvarSlet