onsdag den 13. marts 2013

Anonyme kommentarer og en misforståelse

Hmmm fik en øv-kommentar på et indlæg, hvor læseren havde læst forkert i indlægget (altså ikke lige fået det hele med, tænker jeg). Læseren var anonym i kommentaren, så jeg har ikke mulighed for at rette op på misforståelsen. Selvfølgelig har jeg skrevet en kommentar til kommentaren, men der er jo ingen garanti for at den bliver læst.

Synes at det er lidt øv nu at være "hængt ud" for en misforståelse. Kan man gøre sådan, at en kommentar-skriver ikke kan være anonym? 

Har en lidt øv-dag...også selv om solen skinner :) og den anonyme kommentar bidrog ikke til den store glæde her sidst på eftermiddagen. Ikke sådan at forstå, at jeg lader mig hidse op af denne kommentar eller noget, men det gav bare sådan en øv øv følelse, ikke at kunne rette op på denne misforståelse....hvor jeg "beskyldes" (det er måske lige hårdt nok skrevet) for at tage ejerskab på et ældgammelt hækle-design, hvilket jeg i indlægget gør opmærksom på flere gange ikke er mit. Smutter nu tilbage til indlægget og high-lighter det endnu mere ;D

15 kommentarer:

 1. Ja du kan vist sagtens gøre sådan at man ikke kan skrive en kommentar som anonym.
  Det er rigtig øv med sådan nogle kommentarer. Jeg synes at man ser det rigtig meget herinde i blogland at der kommer nogle grimme kommentarer fra folk der gemmer sig bag en anonym "profil". Og jeg mener ikke at det er i orden at skrive hårde ord uden at stå frem. Jeg havde slettet kommentaren.

  SvarSlet
 2. Ja det kan du sagtens.. Tryk på design oppe i højre hjørne, derefter på indstillinger og så indlæg og kommentarer. Der kan du ændre det :) Øv med en træls kommentar..

  SvarSlet
 3. Jeg mener der er noget med at man kan lave indstillingerne sådan at der kræves en goggle-konto for at der kan lægges en kommentar - jeg aner ikke hvordan, men det må der være nogle andre der har styr på. Tag dig ikke af det (nemmere sagt end gjort) - heldigvis er der flest positive oplevelser i blogland og du laver nogle fantastiske ting.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Øv Lene, sikke noget møg! Op med humøret :-) Jeg synes det er total latterligt, at man vælger at være anonym! Det kan da kun være en som lige præcis er misundelig over alle de skønne ting du laver.

  Kram til dig <3

  SvarSlet
 5. Glæden ved at blogge kan hurtigt blive ødelagt hvis man får negative kommentarer. Øv. Men der er ikke andet at gøre end at slette og så glemme alt om det. Hvis folk vil tages alvorligt må de stå frem og ikke gemme sig bag anonymitet :(

  SvarSlet
 6. Når man siger noget grimt om andre sige det mest om en selv. Det lærte min mor mig, og jeg vil bare så inderligt dele den med dig.

  KH bedstemorkaren ;-)

  SvarSlet
 7. Tak for kommentarerne :). "Oplevelsen" har ikke væltet min dag, men synes bare at det var lidt øv, ikke at kunne rette op på en misforståelse.
  Jeg får nu ændret indstillingerne, så det ikke behøver at ske igen :)

  SvarSlet
 8. Jeg vil lige tilføje, at der andetsteds i Blogland for nylig har været debat om det med at være anonym. Det handlede i dette tilfælde om de mange anonyme spam-kommentarer der bliver lagt rundt omkring. Der foreslog jeg, at man kunne vælge at sætte sin blog op til, at man ikke ville have anonyme kommentarer men der var så faktisk en del der skrev efterfølgende, at det ville de være kede af for de havde ikke selv nogen blog men fulgte alligevel med i mange blogs og lagde (positive) kommentarer. Og det kan der jo være noget om.
  Jeg tænker så bare, at man kan oprette en blog bare for at kunne lægge kommentarer men det lød det ikke som om, at der var stemning for ;o)

  SvarSlet
 9. "anonyme kommentarer" er ikke "rigtige" kommentarer ;) hiih

  SvarSlet
 10. Føler med dig. Er selv udsat for gentagne, hadske kommentarer fra en bestemt person, tror jeg. Jeg traxker trafikken og kan se, hvor den kommer fra.
  Og det varer ikke længe inden vedkommende bliver meldt til politiet. Det er bare så fejt og kujonagtigt ikke at ville stå ved, hvad man skriver. Så lad dog for pokker være med at læse med, hvis det provokerer dig så meget, er min tanke til vedkommende. Så jo, jeg ved, hvordan det kan ødelægge ens humør, selv om Karen Margrete har ret - det siger mere om kommentatoren end det gør om dig.
  Jeg har netop ikke lukket for anonyme kommentarer, men lavet det sådan at jeg skal godkende kommentarerne inden de publiceres. Men jeg ser dem jo... og for h... hvor er det træls. MEN jeg fortsætter, gør jeg. Bitchen kan bare pakke sig, kan hun.

  SvarSlet
 11. Hvor er det træls. Jeg tror at det munder ud i misundelse (måske fordi du er så dygtig.-)) Jeg syntes at det er ok med "anonyme" kommentarer, da der er mange som følger uden at have en blog, dog burde man så tilkendegive hvem man er.
  Knus Gitte

  SvarSlet
 12. Om nogen ved jeg hvordan du må have det med Anonyme kommentar og især når det er dem der gør ondt.Det er små tavlige personer der kan finde på at sidde og skrive disse grimme anonyme kommentar som ikke vil være ved hvad de skriver for så var der jo sat en underskrift med navn på. Men ALLE der sender sådanne ting skal jo hvide at de kan spores så min opfordring for personen sidder med 100% og læser med HOLD DOG OP OG FÅ DIG ET LIV
  BLOGLAND skulle jo på alle måde forblive det hyggelige sted hvor vi alle kan være og have det hyggeligt Synd hvis folk begynder at flygte over på Facebook som man kan se en tildens til her er jeg selv flyttet over også fordi der slipper jeg for alle de anonyme beskedder men også de beskeder hvor jeg som person svines til for disse folk vil jo så bare kunne blokeres.En træls udvikling.Knus Til dig Lene og tag dig ikke af det den der tier er klogest :-)

  SvarSlet
 13. Altid surt, når nogen ikke vil stå ved deres mening; Men gemmer sig i anonymitet.Og især fordi de ofte kun læser indlæggene halvt.

  Og dem der mener de ikke kan lægge en kommentar uden at have en blog er fejlinformeret. Det kan man udmærket.

  Knus Lis

  SvarSlet
 14. Hej Lene
  Det gør mig ondt at nogen ikke kan opføre sig ordentligt :(
  Jeg har en veninde der virkelig har forelsket sig i dine kaniner
  Og sidder på spring for at købe en opskrift :)
  Øv at nogen er kan ødelægge ens humør
  Knus

  SvarSlet
 15. Jeg forstår ikke hvorfor folk ønsker at bruge tid på at skrive negative ting og gemme sig bag sin anonymitet. Det er da noget underligt noget. Hvis man ikke har noget godt at skrive kan man jo bare lade være. Også vil jeg gerne lige tilføje at man behøver IKKE at have en blog for at kunne kommentere. jeg har google konti men ingen blog. Jeg syntes det er rigtig godt at min kommentar først skal godkendes af blogejeren. Syntes det er et mærkeligt samfund vi har hvor man gerne sviner andre mennesker til og taler grimt til andre ude i cyberspace. Underlig opførsel. Det kommer jeg nok aldrig til at forstå.
  Når man læser andres blogs er det da for at blive inspireret og ikke fordi man vil kritisere. Dumme mennesker kan man bare ikke gøre noget ved og de har ikke noget ordentlig liv.
  Mange sympati knuz fra Lina

  SvarSlet