søndag den 31. marts 2013

Kinderægs-hækling

...blev skudt i gang i går.


Vi skulle ud at handle og så kunne jeg jo lige så godt udnytte tiden i bilen ikke? ;D Heldigvis havde jeg fået to kinderægs-dimser af niecerne den anden dag, men flere blev købt i Bilka.......ærgerligt at jeg så selv er nødt til at spise chokoladen hva'?

Er nu kommet i tanke om et par andre skønne børn også skal ha' et par hæklede æg og så gælder det jo om at være effektiv. Da vi ventede på maden på Jensens Bøfhus, hæklede jeg da også et par omgange. Manden min så slet ikke overrasket ud, for ham er det ikke et særsyn, at jeg hiver hækletøjet op af taske alle mulige og umulige steder ;D Og samtalen flød jo uhindret, mens jeg hæklede løs.

Tak til Lise og Gitte, der har forsynet mig med opskrift og inspiration. Blogland er et fedt sted at være.

8 kommentarer:

 1. Hver fredag (snarere lørdag) kan jeg levere 3 hylstre, da et kinderæg er fast bestanddel af fredagssnolderet....og jo jo teenageren får stadig hendes del!!!

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, at vide at man ikke er den eneste der kunne finde på, at tage sit hækletøj frem fra tasken diverse steder ;)

  Tror også de fleste i min omgangskreds er ved, at vende sig til det ;)

  SvarSlet
 3. Uhh Mette, du må meget gerne smide hylstrene ind :). Jeg har set så mange sjove muligheder og vil gerne prøve dem alle, men mine hofter kan ikke klare at spise så mange kinderæg selv ;D

  SvarSlet
 4. Hej Lene
  Har lige prøvet at maile dig et nyt mønster
  Panduro Dorthe

  SvarSlet
 5. De små kinderægs-hæklerier er bare så søde. Er selv igang med det samme lige nu :)

  SvarSlet
 6. Ja skønt sted ....
  god påske til dig ;0)

  SvarSlet
 7. He he... Ja, Det er svært at stoppe når man først er i gang :o)
  Jeg har også gerne noget krea med i tasken. Tænk nu hvis man lige skulle vente i 10 minutter og ingenting havde til hænderne ;o)

  Rigtig god 2. påskedag. Håber du får nydt solen og hæklenålen.
  Knus

  SvarSlet
 8. Hej
  Jeg har to tøser, som også har spist kinderæg her i påsken. Etuierne har jeg gemt, men jeg har så mange andre hækleprojekter, at jeg meget gerne vil sende nogle til dig. Du kan maile en postadresse til mig på annette.pedersen23@skolekom.dk hvis du er interesseret i flere.

  Knus

  SvarSlet