mandag den 23. maj 2011

Vrøvlerier, der forsvandt i morgensolen


Mandag morgen, altså her til morgen, startede sådan rigtig "skod"-agtig...manden har hostet flere nætter = ingen søvn til mig....og sønnen kaster op og kaster op, måske pga. den nye astma medicin....øv hvor jeg altså var vrøvlet og grådlabil.

MEN så ændrede alt sig med et trylleslag. Min veninde og jeg går morgentur i skoven og i den fine morgensol, så vi en rå. (råen på billedet er fra sidste sommer, jeg havde selvfølgelig glemt kameraet i dag). Synet af den fine rå, der var ræverød i pelsen, fik mit vrøvle-humør til at fordufte. Nu er jeg klar på en ny dag og de udfordringer den må bringe.

Og så er det jo ikke så tosset, når jeg så læser en mail, der giver mig endnu mere lyst til at gå i gang med dagen (kan ikke afsløre fra hvem og hvad mailen handlede om, men det bliver spændende)

3 kommentarer:

 1. Øv for en mandags start, men dejligt hvor lidt der skal til for at få det vendt.
  Spændende med sådan en mail, mon det er noget vi kommer til at høre om på et tidspunkt ;0))

  SvarSlet
 2. Ja, sådanne dage kan der også være. Min mandag startede med en historie om 2 små rådyr- kid, der lå i en lysning og ventede på deres mor. Hun havde lige trukket sig lidt i baggrunden, da fortælleren nærmest faldt over dem på sin løbetur.

  Hvilket skønt syn det må have været.
  Go' mandag fortsat.

  SvarSlet
 3. Hvor kender jeg bare det at starte med en skod dag - der heldigvis hurtig kan ændre sig blot ved en natur oplevelse.. den anden dag jeg var ude at køre mødte jeg 3 strudse(altså på en farm) De var da skønne - og vupti blev mine smilerynker bredere...Jeg har skov i min baghave - så skovens dyr møder jeg heldigvis tit.. Men et godt billede du skød der..:0)

  SvarSlet