tirsdag den 24. maj 2011

Tirsdags-glæder...

....det er hvad jeg har bestemt at fokusere på i dag...og i morgen snakker vi om onsdags-glæder ikke?!


billedet er fra sidste år, men oplevelsen føles stadig som i går
Sidste år (eller var det i virkelighed forrige år...hmmm?) var jeg så heldig at møde denne her ræv. Mikkel ræv eller Mikkeline, der løb over marken, fik øje på noget (mig) der sad i krattet og drejede fluks for at undersøge det (mig) nærmere. Jeg kunne næsten ikke trække vejret af bare spænding og ræven endte med at komme en armsbredde hen til mig, inden den stak af...det med armsbredden er sandt, for jeg rakte armen ud for at røre...ja ja det var inden jeg vidste at ræve er smittebærere/spredere af nogle grusomme ting, som vi mennesker ikke kan helbredes for. Har læst at ræve ikke ser så godt, men hører helt fantastisk. Jeg blev nu lidt bekymret, for er det ikke noget med at "curiousity killed the cat/fox"?

Det forår var jeg også så heldig, at se et kuld ræve-hvalpe.....åh hvor jeg lever højt på sådan en oplevelse og håber inderligt at den dumme, dumme jæger ikke får held af at skyde rævene (som han truer med - hvorfor kan der ikke bare være plads til alle dyrene i "min" skov?!).

Og hvorfor deler jeg så denne gamle nyhed med jer? Jo ser I....3 timers søvn på en skod sofa (min mand hoster og hoster og hoster om natten!!!!!!!), levner ikke meget plads til posivitet, så jeg måtte lige trække en gammel nyhed op af hatten. Dels for at skåne min skønne med-bloggere for negative vrøvlerier og være klar til at give mine dejlige niecer en frisk og glad moster. Jeg skal nemlig se min skønne søster og hendes piger i dag. Mon ikke moster Lene finder på at tage nogle krea-ting med i tasken?

1 kommentar:

  1. Åh sikke en fantastisk oplevelse :0) Håber du får flere af dem og jægeren holder sig til snakken ;0)
    God dag..

    SvarSlet