onsdag den 4. maj 2011

Her elsker jeg at bruge masser af tid...

seneste indkøb

Jeg kommer ikke så meget ud ;D, men der hvor jeg kommer, kan jeg li´at komme!

Min krea-passion startede, da jeg blev uddannet håndarbejdslærer og siden hen også underviste i billedkunst. På skolen bestilte vi ofte varer fra Creativ Company og AV FORM, men jeg kunne nu bedst li'  at komme i Panduro Hobby - det er lige som mit andet hjem.

Jeg handler i Panduro Hobby i Kolding, hvor jeg oplever en fantastisk service og så er jeg helt pjattet med Dorthe. Hun er bare et rigtigt fint og ærligt menneske, der ikke bange for at dele ideer og inspiration. Hun burde ha' sin egen blog. Dorthe's ansatte er nu heller ikke så tossede og jeg synes ALTID, at de er hjælpsomme og glade for at se mig ;D. Dorthe har i øvrigt lige introduceret mig til et absolut lækkert materiale: vlieseline 320 (lidt dyrt, men prisen værd, når du arbejder med tasker, etuier mm.)

Men Panduro Hobby er ikke det eneste sted, hvor jeg kan li'  at tilbringe min tid. Hos Anne-Grethe og Lisbeth i Stof 2000 i Kolding Storcenter, oplever jeg også en fantastisk hjælpsomhed, når jeg nu lige står med ét eller andet projekt. Og så har Stof 2000 altså også mange farver sik-sak-bånd, som jeg jo lige pt. er stor-bruger af ;D.

Og så har vi jo mit nyeste favorit-sted, nemlig Modestoffer i Vejen. Her er en herlig stemning og Dorthe er den mest farverige og søde person, jeg kender. Hun er en boblende regnbue! Og så er det da sjovt at mine favorit tekstil-pushere begge hedder Dorthe ;D.
Modestoffer opdagede jeg en dag, hvor jeg var havnet i Vejen (hvor jeg normalt ikke handlede) og fandt en lækker butik med lækkert garn og sprøde stoffer. Jeg var midt i en krise (min far havde fået den mest aggressive meningitis på Rhodos og vi vidste ikke om han ville overleve) og jeg kunne slet ikke overskue at finde et så fantastisk sted. Jeg kan huske, at jeg var ved at græde og bare trængte til at fylde hovedet med andet end bekymringer. Siden hen har jeg jo besøgt butikken mange gange og jeg er kommet til at holde rigtig meget af Dorthe - hun er et gavmildt og herligt menneske. Hos Modestoffer kan I også finde Gitte, som er fabelagtig til at sy og så er hun bare så sød.

Faktisk føler jeg stor taknemlighed over at kende så skønne mennesker. Ja, ja, jeg er lidt rørstrømsk i dag, men jeg har også været i skoven her til morgen og det var en smuk tur.

Stofferne på billedet er hovedsageligt fra Stof og Stil i Herning - et sted jeg også synes er lækkert. Specielt voksdugene er skønne og billige!

2 kommentarer:

 1. Rigtig dejligt med god service og søde mennesker.

  Godt disse steder stadig findes.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 2. Gad vide om vi nogensinde har været i stof 2000 og panduro i kolding på samme tid ;0)
  Anne-Grethe er den bedste og mest hjælpsomme ekspedient jeg nogensinde har mødt.

  SvarSlet