fredag den 20. maj 2011

Maximum kick


Århhh hvor jeg trænger til COLAAAAAAA. For år tilbage drak jeg meget cola, så meget at jeg syntes at det var et problem med den afhængighed (...det syntes min læge og pengepung også...). Jeg tog en kold tyrker - hey findes der ikke et mere polistisk korekt ord?. Nå, men jeg droppede colaen fra den ene dag til den anden og for pokker hvor blev jeg dårlig. Vi taler seriøst dårlig i 14 DAGE!!!!

Da afhængigheden var ude af kroppen gik det fint og jeg var endda så modig (...læs dum....) at drikke en cola til julefrokosten. Stolt over at det jo gik smertefrit og at jeg faktisk slet ikke kunne li' cola-smagen, frygtede jeg ikke for at komme til at drikke cola igen.

Da sønnen så blev indlagt gik jeg fluks ned i kiosken og købte mig en cola! (....for der var jo slet ikke andre alternativer vel?....). Jeg lullede mig selv ind i undskyldninger og bedyrede at, når alt dette med drengen var overstået, SÅ droppede jeg colaen. Hmmm nu er der jo efterhånden gået lang tid med sygdom og cola-drikning og da jeg i forgårs ikke havde mere cola i køleskabet, tænkte jeg at NU skulle det være. NUL COLA. Og det er da egentligt også gået  helt godt...ja ja ok jeg har tænkt på cola mange gange (...og nu laver jeg et langt indlæg om cola....), men det blev ikke så slemt at droppe colaen, som jeg havde frygtet.

MEN lige nu kunne jeg godt drikke et glas cola....ja lige præcis nu, hvor klokken er 8.51 og jeg trænger til et MAXIMUM KICK.

PS. Helt uskyldigt, men tror I, at man godt kan droppe colaen og så alligevel lave cola-kylling eller cola-kage?

5 kommentarer:

 1. Det må vel være ligesom en alkoholiker på antabus - Nej du må ikke få mad med cola i- Når alkoholiker ikke må få rom fromage eller andet med alkohol i, Så MÅ DU HELLER IKKE.

  Så nul cola kick til dig.

  Kh. og spark fra

  Lis

  SvarSlet
 2. Jeg har også prøvet colaafhængighed! av av av altså! Og selvom jeg faktisk ikke bryder mig videre om smagen, MÅ jeg bare have en en gang imellem! Underligt altså...
  Det der med colakylling og cola-kage. Tjah umiddelbart ville jeg sige - JADA! Meeeen, er det måske en dårlig undskyldning for i det mindste at få lidt cola?

  SvarSlet
 3. Jeg ELSKER også cola, men jeg er ikke afhængig (Benægt benægt benægt)

  Jeg tror ikke på, at man bare kan stoppe med at drikke cola, hvis man er afhængig af det uden at erstatte det med noget andet. Min mor holdt fx op med at ryg og i en periode også kaffe. Nu spiser hun tyggegummi og drikke te!

  Stil dig spørgsmålet, hvad er det næstbedste?

  SvarSlet
 4. Hej Lene.
  Jeg er også totalt afhængig af cola - og helt bestemt Pepsi Max....Jeg ved, jeg er nødt til at tage den kolde tyrker på et tidspunkt, men bliver ved med at finde undskyldninger på at det ikke er lige nu....puha, jeg ved det bliver hårdt, for bare en dag uden, så har jeg den ondeste hovedpine...rigtig flot at du kom ud af det tidligere og håber også du holder ved denne gang....
  Mange tanker fra
  Trine

  SvarSlet
 5. Du er ikke alene ;0)
  - men zero er nu bedst ♥♥

  SvarSlet