torsdag den 23. april 2015

Mit fokus pt...


...er helt klart på at blive ok igen.


Jeg er startet på Smerteklinikken i Give og her er der fokus smertelindring og psyken. At være tilknyttet Smerteklinikken giver mig fokus og noget helt konkret, at skulle forholde sig til. Jeg føler mig ikke længere i frit fald og er her en aktiv medspiller i mit liv med disse lorte nerve-smerter.

På klinikken er jeg, foruden lægekonsultationer, blevet tilbudt:

  - medicinundervisning 

- et smertehåndteringskursus

- fysioterapi 

- pyskolog-samtaler

Indtil videre har jeg været til screeningssamtaler, lægekonsultation og medicinundervisning, da der er ventetid på resten.....desværre for jeg er jo utålmodig efter at komme i gang.....jeg vil stadig gerne komme frem til "my new normal" med lynets hast ;-)

Selvfølgelig er jeg nødt til at være tålmodig og det tager tid, at finde frem til den helt rigtige smertelindring/medicin. Lige nu, i skrivende stund, er jeg ved at teste nyt medicin :-) Jeg har prøvet flere forskellige slags uden succes og dette nye medicin har indtil videre absolut ingen effekt...jeg kunne såmænd blot ha spist et bolche og fået samme effekt. Nu er det sådan, at jeg skal øges i dosis langsomt, for ikke at løbe ind i for mange af bivirkningerne, så det bliver nok en drøj måned at komme igennem, før jeg er på fuld dosis.....

.....men jeg giver ikke op, for jeg er ved at finde nogle tricks i hverdagen, så jeg kan håndtere smerterne sådan lidt af gangen, for det er seriøst ikke nemt, når ens skulder i den mest skingre, overdøvende, decibeldræbende tone råber: "alarm, alarm". Ja nogle gange må jeg lige tjekke om min arm faktisk er revet af og der blot stikker en benstump ud sammen med et par "ledninger". Så er det, at jeg skal huske, at smerterne ikke skal styre mit liv....nej det er nemlig mig der bestemmer :-)

3 kommentarer:

 1. Tålmodighed er ikke lige en lagervare i din situation... Men desværre er tiden en del af arbejdsprocessen. Du skal også have din sjæl med.
  Og så skulle medicinen gerne snart gøre sin del af arbejdet! Pøj pøj.

  SvarSlet
 2. Godt du har mod på at tage styring i dit eget liv. Bevar focus på at tænke positivt og troen på at der findes en løsning der kan hjælpe dig. God kamp. 💪🏻🍧☕️

  SvarSlet
 3. Det er altid svært når livet tager den drejning som dit har taget. Er selv blevet ramt af fibromyalgi, så jeg ved hvad det er for vej du er ved at gå igennem. Det er være fuld fuktionsdygtig til pludselig ikke at kunne ret meget. Det er forfærdeligt. Men jeg er sikker på at du nok skal komme ud på den anden side. Tålmodighed er aldrig sjovt når man har ondt og ens liv er vendt på hovedet. Jeg håber rigtig meget for dig at du får lindring og finder et nyt dejligt liv og vil ønskes dig alt det bedste fremover.
  Rigtig mange knuz fra Lina

  SvarSlet