mandag den 20. januar 2014

Fine hæklede flakon'er

...har jeg fundet i vores lokale genbrugsbiks.


Jeg beholder dem dog ikke selv, da de sendes videre til en helt igennem fedt projekt.

Genbrugsbiksen kom jeg forbi, da jeg alligevel skulle et smut forbi lægen. Den fordømte tå, gør så forbistret ondt, at jeg dårligt kan koncentrere mig om noget. Lægen mente at tåen med høj sandsynlighed er brækket/har et brud og at jeg skal hvile og gå i træsko. Øv! Tidshorisonten blev alt fra 1-5 uger mere med smerter......jeg satser på 1 uge mere, for flere søvnløse nætter kan jeg ikke klare ;)

10 kommentarer:

 1. Über smukke flakoner Lene. Wauw. Hvilket godt formål er det?
  Og hvad er der med din tå????

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Libbie, det er en længere historie, som du kan læse på bloggen (den 13. januar). 2014 er startet helt skævt for mig

   Slet
 2. Kan du ikke sætte støttetape på tåen ? Det hjalp gevaldigt, da jeg brækkede min tå.
  Jeg er vild med de små sarte flakon'er. Men har ikke fået lavet nogle selv endnu.

  SvarSlet
 3. Hej Lene
  -er spændt på og høre hvad flakonerne skal bruges til, håber at få det at se sener. av av stakkels dig da, håber det bedste for dig. så det ikke bliver så lang tid du skal gå og bumbe rundt, go bedring.
  mange tanker fra Karin PR

  SvarSlet
 4. Hvor træls - håber tåen snart bliver bedre!
  Men et fint fund - det hjalp forhåbentligt lidt på humøret:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Dét der hjalp på humøret var, at jeg med flakonerne kan hjælpe to medbloggere med et helt igennem fantastisk projekt.

   Slet
 5. Hvor er de fine :0) Men hvor er du dog uheldig lige i øjeblikket! Mon ikke du er ved at have opbrugt dit uheld og det snart vender - jeg krydser fingre og sender varme tanker afsted til dig
  kram
  psst..hvor er det i øvrigt fint det dukketøj til groovy dukkerne - synes det er så sødt af dig og er sikker på ungerne er lykkelige :0)

  SvarSlet
 6. Fine flakoner.
  Jeg fik nogle af min mor før jul da hun var ved at finde de røde frem til julen.
  Jeg fik nogle grove røde, som jeg brugte til brødkurvene i julen, og har fået nogle hvide, både grove og lidt finere, som også skal bruges til brødkurvene. giver gode minder om min bedstemor og farmor, som har hæklet dem.
  overvejer om de fineste af dem skal laves til en bluse til sommer

  Kh Kirsten

  SvarSlet
 7. Du er så god af dig , Lene :-) Jeg har set at flakonerne faldt i god jord :-) Men nu må du altså passe på dig selv :-) Hvad kan vi andre gøre for dig ? Sig endelig til, hvis du mangler noget :-)

  SvarSlet
 8. For pokker Lene, hvor er det træls med den tå. Kan du ikke få den tapet sammen med den ved siden af. Har prøvet det et par gange eller 3 (helt normalt når man er hestepige ik ??)
  Håber det kun tager en uges tid :-)

  SvarSlet