mandag den 13. januar 2014

Alle gode gange 3

..lykkedes det mig at komme til skade 
i weekenden!


Fredag: skar mig dybt i tommeltotten (på fingerspidsen), på højre hånd.

Lørdag: skar mig DYBT i pegefingeren, på venstre hånd. Mens manden min endnu engang måtte finde plaster til mig, belærte ham mig om, hvordan man altså håndterer knive og noget om risiko-vurdering. Alt imens småhulkede jeg....af forskrækkelse....og bedyrede, at jeg faktisk havde risiko-vurderet og ikke taget den skarpeste kniv i skuffen (??????). 

Søndag: var der bonus og to for én pris, for jeg gled i mine strømper (gik rundt i tykke uldne jagtstrømper på trægulv) = knaldede foden ind i bordbenet OG forvred knæet. Pegetåen føles brækket (men er nok bare forstuvet).

Konklusion:
Jeg holder mig fremover bare i ro! ;D

Søndag var det min fødselsdag og da jeg sad med to dunkende fingre og en dunkende tå og knæ, synes jeg pludselig, at weekenden var rådden og samtidig kunne jeg ikke lade være med at grine over mine uheld. Droppede dog at tage ud at spise fødselsdagsmiddag med familien, for jeg havde/har stadig så ondt i knæ og tå......og ja også i mine to fingre ;D


13 kommentarer:

 1. Ej altså for den da! Tåen kan nemt være brækket, men når det er en af de små tæer gør de iingenting selvom man tager til lægen - et vredet knæ er dog mega træls - masser af ro og så lige hænderne i lommen så er du snart klar igen : D

  Rigtig god bedring ; )

  SvarSlet
 2. Kære Lene
  Et stort tillykke med fødselsdagen, dit klummergøj
  Kh. Stine

  SvarSlet
 3. Forsinket tillykke med i går ♥

  Skal vi danne en klummer-klub?
  Jeg har allerede slået mig utallige gange i år.. så mange gange, at jeg overvejer, om jeg skal lave en statistik og satse på, hvilken del, jeg har slået mest, når året er omme..
  Min mand kommer tit med sætningen "pas nu på dine tæer" - også selvom jeg bare sidder stille ned, for han ved, at der ikke går mange minutter, før jeg har smadret dem ind i et eller andet.. (ville sgu være nemmere med en størrelse 37!).

  Men også sofabordet har jeg problemer med - det ER åbenbart ikke så flytbar, som jeg tror.. Bare se mit blå skinneben.

  Puuuuuuuuust. Har den dybeste medfølelse!

  God bedring - og joo, du må gerne pyldre!!

  SvarSlet
 4. Du må hellere slibe enderne på dine strikkepinde runde, så du ikke stikker dem i låret på dig selv. Nej - for en sikkerheds skyld, må du hellere bare sætte en korkprop på enderne også mens du strikke, så du ikke får en pind i øjet ;)
  Stakkels dig.

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen :) ja du må nok hellere bare holde dig i ro og lade andre om at håndtere knive :) imens kan du jo lave noget mere fornuftigt, som at hækle, sy eller noget i den stil. Ønsker dig en mandag uden uheld :)

  SvarSlet
 6. Åh nej Lene - hvor synd for dig.
  Stort tillykke med fødselsdagen dog - håber dine drenge fejrede dig ekstra meget med masser af gaver - det havde du ihvertfald fortjent.... Go bedring til dig.
  Knus Trine

  SvarSlet
 7. Ak ja, én ulykke kommer sjældent alene, men du bliver forhåbentlig snart frisk igen

  SvarSlet
 8. Tilllykke med fødselsdagen i går ♥ og tak fordi at jeg nu ved hvad tåen ved siden af storetåen hedder. Det har jeg ellers ofte tænkt over ;o)

  SvarSlet
 9. Ej sikke uheldig du har været og så lige på din fødselsdag. Rigtig god bedring og hjertelig tillykke.

  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Ej Lene din stakkel !
  Tillykke med fødselsdagen alligevel :-)
  Kram.

  SvarSlet
 11. Ej hvor uheldig kan man være. Søde Lene pas nu på dig selv og kæmpe forsinket fødselsdags kram herfra. God bedring.

  SvarSlet
 12. Kære Lene!
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen.
  Uheldig - det er da godt nok træls!!! som vi siger på jysk.
  God bedring med fingre, tæer .... og mindst dit knæ.

  Kærlig hilsen
  Sine/Vejle

  SvarSlet
 13. Så har du da en undskyldning for at sidde med benene oppe og strikke - ja hvis du altså kan strikke med de fingre? Det håber jeg du kan! ;-)

  Tillykke med fødselsdagen og god bedring! :-)

  SvarSlet