fredag den 17. august 2012

Overload !

Der er total overload i min hjerne og jeg er gået i stå!

Sådan kreativt at gå i stå er altså ret skræmmende. Dvs. jeg har en skitsebog og et hoved fuld af ideer og en masse faste opgaver.....hvor skal jeg starte? De mange ideer og opgaver har taget pusten fra mig. 

Satser på at morgendagens blogtræf sparker lidt til mig.....eller måske får jeg flere ideer....åh gru og jubel i maven samtidig :D.

Faktisk fik jeg et godt råd af en meget skøn kvinde (ja det er dig Vivian), at lave en væg/tavle med skitserne og eventuelle prøver. På den måde kan jeg få skabt overblik og måske sorteret nogle af ideerne fra. 

Nu har jeg selvfølgelig været på Pinterest og tjekke inspirations-tavler ud......det var lettere end at fysisk gå i gang med projektet ;DHvad gør alle de skønne idé-magere ude i blogland, når der er overload i krea-hjernen?


Nå men jeg må vel hellere se at komme i gang med....øhhhh, hvad var det nu jeg ville starte med? 

4 kommentarer:

 1. Jeg har konstant overload i hovedet. Der er SÅ MANGE ting jeg gerne vil, og nå dælme kun 25% af det!!
  "Problemet" er nok også at man er ung, har små børn, stort hus, enorm have, renoveringsprojekter, vasketøj og så alle de ting man gerne vil kreerer ved symaskinen :)
  Men sådan er det vist at være ung tænker jeg.....
  Jeg har jo min idébog + min to-do liste på bloggen, det giver mig et kærligt spark og holder styr på diverse lækre DIY´s som jeg skal huske.
  Lene, søde Lene, nyd nu træffet i morgen og du skal nok nå det hele(!) Ting tager tid.
  De kærligste hilsner
  Libbie

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun give Libbie ret. Tag det roligt. Som regel løser tingene sig af sig selv. Jeg starter som regel med det som jeg virkelig brænder for også sætter jeg mig 3 mål som jeg gerne vil lære i løbet af året. Sidste år var det at lære at strikke strømper, bage rugbrød med surdej og lære at hækle bedstemor firkanter. Jeg nåede mine mål og er egentlig tilfreds med det. Nu venter nye udfordringer og jeg er klar til at lære noget nyt.
  Nyd nu dit træf og klap dig selv på skulderen, vi kan ikke lære/gøre alt, men drømme er gode at have.
  Mange weekend knuz fra Lina

  SvarSlet
 3. Vi er nok rigtig gode til at stresse over det vi ikke, får lavet. Tror det er stress hormoner der hober sig op og der kan ikke komme noget ud.. :)
  Tror der her er brug for en lille simpel oversprings fidus. Måske en kop kaffe i solen. for den skinner dernede, jeg er i Haderslev.....idag, og her skinner solen. :)
  En lækker kop kaffe eller te. Bare lidt ro og filosoferen over det der er lige for..Det må da hjælpe. God fornøjelse med træf.
  Kærligst Helle

  SvarSlet
 4. Ved overload i krea-hjernen har jeg altid en notesbog eller en blok, hvor jeg skriver og tegner mine idéer, og så tager jeg fat på dem lidt efter lidt. Nogle ryger også ud, inden de bliver prøvet af.
  Jeg bruger også Pinterest, men synes man skal passe på med bare at samle en masse idéer uden at få prøvet nogle af dem af:)
  Kh Puk

  SvarSlet