lørdag den 18. august 2012

Blogtræf og værtindegaver

OG MUSE-REDNINGS-AKTION

Da jeg sidder og forbereder dette indlæg, kunne jeg se den ene af kattene være meget optaget af noget ved højbedene. Først troede jeg at det var et insekt, men så ser jeg en lille brun skikkelse piske fra den ene side af højbedet til den anden. Åhhhh nej. Tid har jeg jo ikke, men gider heller ikke være vidne til kattens leg med musen og skulle katten spise den...ja så skal jeg højst sandsynlig ofre en ormekur (min kat er så stor at den skal ha' dobbelt pille-portion = ca. 160 kroner). I trusser og undertrøje, suser jeg ud for at se om musen kan reddes. Årrrhhh det var bare en lille museunge...eller i hvertfald en muse-teenager. Fluks blev katten båret ind og jeg fik shorts på. Snuppede lige et stykke brød med til musen og bar den i hænderne en lang tur væk fra området ;D. Hænderne er nu godt og grundigt sprittet af og katten totalt misfornøjet med min gode gerning.

Tilbage til det oprindelige tiltænkte indlæg :D.

Jeg suser jo til blogtræf (pyhh hvor får jeg travlt) om kort tid og i går, 5 minutter i sengetid, besluttede jeg at sy et par værtindegaver. Jep citronen skal jo presses og jeg gik i gang. Det blev meeeget sent inden jeg kom i seng, kan vist godt afsløres.

Værtindegaverne skulle oprindeligt ha' været syet efter denne DIY, men jeg havde ikke de rette notesblokke. Målene blev ændret og langsomt ændredes etuiet sig også. Nu er etuierne blevet til sådan nogle, man med fordel kan tage med på blogtræf: udvidede visitkort-holdere....tahdahNu skal etuierne blot pakkes ind... 

Ha' en god lørdag og vinderen af min give away afsløres i morgen formiddag.

9 kommentarer:

 1. Hvor er de lækre :) jeg synes man gerne får de gode ideer lige inden senge tid ;)

  SvarSlet
 2. gid jeg skulle til blogtræf med dig :-)

  SvarSlet
 3. Kan lige se det for mig, dig rendende efter katten for at redde den stakkels mus:-)))

  Hvor er de bare fine de etuier, perfekt gave.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Hahaha Lene du er uforbederlig ;) Og sikke nogen super fede etuier!!!

  SvarSlet
 5. Kan jeg købe sådan et etui med tilhørende blok? I det fine blomstrede stof?
  Skriv gerne til mig på:
  pukhyllested@gmail.com

  SvarSlet
 6. Hej Lene
  Oh-oh-oh, de er fine! Jeg kender selv godt det der med at gå igang med krea ting seeent om aftenen, og så afslutte tidlig om morgenen... Puha, godt jobbet, sådan midt om natten ;)

  Kh Marthe

  SvarSlet
 7. Tusind tak for det fine etui Lene! Og tak for en rigtig skøn dag. Det var dejligt at møde dig...

  KH

  SvarSlet
 8. Skønne etui´er! Og hvor er stoffet bare lækkert!

  SvarSlet