tirsdag den 13. november 2012

Rundpinde-etui og dilemma'er

Dagens indlæg handler om et rundpinde-etui og ubesvarede mails, der sætter mig i et dilemma.

For længe siden fik jeg en bestilling på et rundpinde-etui og fik også en lang deadline. Jeg holdt deadline lige til sidste øjeblik og skrev til den forventede modtager, men har ikke hørt fra denne siden. Jeg har sendt endnu en mail og er nu i et dilemma: Skal jeg forsøge at sælge etuiet? Skrive igen? Eller ligge etuiet hen i mine gemmer?


Dette etui er modificeret og har plads til en saks, et målebånd, en pindemåler og nålepude.


Det er faktisk ikke det eneste dilemma jeg har. For jeg har også lavet en byttehandel i blogland: jeg skal sy mod et bytte. Jeg har sendt mail med konkrete spørgsmål omkr. stof-valg og har ikke fået svar. Skal jeg nu glemme alt om bytte-handlen? 

Jeg er på ingen måde sur, så dette er IKKE et surt opstød, for det sker jo at mails ryger i spam/uønsket mails. Vil lige sige at jeg HAR tjekket mine mail-indbakker (både i ønsket og uønsket) Det er på ingen måde rart at der sidder to kvinder, som jeg har aftaler med, og tror at jeg er en fuser. Hmm what to do?

9 kommentarer:

 1. Hvor lang tid ha du givet dem til at svare? Kunne det tænles at de ikke har adgang til deres mailbox pt pga ferie/rekse/sygdom eller noget andet?
  Hvis der er gået rimelig tid - dvs min 2 uger, så synes jeg godt du kan annoncere salg af emnerne på din blog.
  Og skulle bestilleren vende tilbage efter salg, så aftaler I da bare en ny leveringsdato.

  SvarSlet
 2. Christ.....iphone stavekontrol.....satser på at du godt kan læse det....

  SvarSlet
 3. Jeg har også prøvet et par gange, at den der har bestilt et eller andet pludselig ikke vender tilbage og så står man der med noget, der er lavet specifikt til denne person. Det betyder, at jeg nu sørger for at få betaling og adresse inden jeg går i gang med opgaven. Så er der ikke så meget pjat :-)
  Hvis der er gået mere end et par uger uden at du har hørt fra dem, så vil jeg mene, at du godt kan tillade dig at sælge varen til anden side. Man kan jo ikke blive ved med at vente!

  SvarSlet
 4. Hej Lene.

  Jeg har lige tjekket mine mail tilbage til maj. Jeg spurgte til et kni pro og et hækleetui for lang tid siden. Du skrev at du havde lukket for bestillinger på det tidspunkt. Hvis det er mig du tænker på så har jeg ikke modtaget mail fra dig siden d 31 maj.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 5. Prøv "Mads og Monopolet" - Ej, spøg til side. Jeg synes du skal prøve at kontakte dem igen, måske kan du finde et tlf. nummer og kontakte dem på.

  SvarSlet
 6. Jeg har i dag gensendt først fremsendte mail fra 7-11-2012, da jeg endnu ikke har hørt fra dig. Kan der være noget galt med dig mailsystem??

  SvarSlet
 7. Giv den en uge, og har du ikke hørt forinden, mener jeg nok du kan tillade dig at sælge. De kan jo være ude at rejse eller af anden grund ikke have set mail.
  Du skal nok få dem afsat - er jeg sikker på.
  :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 8. Sælg det.. evt til mig..SMILER..
  Vend endelig tilbage hvis du ikke får fat i vedkommende

  KH Berit

  SvarSlet
 9. Ej hvor surt! Jeg sidder helt og kan slet slet ikke forstå det. Er simpelthen stadig strålende lykkelig over det etui jeg fik i sommers (det med blå trekanter og karry gul kant).
  Håber at de vender tilbage med svar :-)

  SvarSlet