lørdag den 24. november 2012

Da katten løb med målene...

....min ellers så nøjagtige og top-tjekkende mand.....jeg mener at han undersøger og forbereder sig i alle henseender.... han glemte liiiige at tjekke et dybde-mål, da vaskemaskinen skulle installeres.

det er så lige en ommer ;(

Den anden dag gik vores vaskemaskine i stykker. Troede at den var færdig med at vaske, så jeg ville lige åbne lågen, da jeg var på vej ud af døren og ikke havde tid til at hænge vasketøjet op....en vaskemaskine kan jo komme til at lugte, derfor.....nå men jeg åbner lågen og ud stod kaskader af vand.

Vaskemaskinen står i et indbygget skabsmiljø, hvor der er en skuffer under den. I netop den skuffe, opbevarer vi toiletpapir og køkkenrulle.......dét gør vi så ikke mere! Vandkaskaderne undgik ikke skuffen og jeg fik testet toiletpapirets suge-evne ;D.

Kan simpelthen ikke forstå, at manden ikke fik tjekket med dybden af vaskemaskinen....det er så ulig ham og han er ikke glad.....og jeg er ved at være lidt desperat efter at vaske tøj...ja det kan altså godt lade sig gøre, når man kan se at der ikke er mange trusser tilbage i skabet.

I dag vil min kære mand forsøge at skaffe en ny vaskemaskine......helst en magen til.

Alt i mens manden bøvler, så rydder jeg stadig op.....tror aldrig det får ende....og jeg vil hellere jule. Måske jeg suser til Billund til Kreative Tøsers Julemarked i morgen.

4 kommentarer:

 1. Sådan noget sker altså også for selv den bedste.
  At vandet så kommer ud af vaskemaskinen efter endt vask sker bare ikke så tit, så øv og synd for dig/jer.
  Til gengæld får i gjort rent der hvor det ikke sker så tit.

  Jeg skal på Propellen i aften til julefrokost men om jeg når forbi det kreative julemarked imorgen. Det tror jeg ikke. Der er fødselsdag.

  God week-end til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Øv da.
  Et tip, vaskemaskinen kommer hurtigere til at lugte når du åbner lågen, så længe der ikke kommer luft ind, kan det våde tøj bedre "holde sig".
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Øv for den- håber trods alt at du for en fin weekend :-)

  SvarSlet
 4. Ak, ak...mænd og mål. Min mand har købt nye døre til hele huset. De oprindelige døre var naturligvis målt først - men hvad hjælper det, når "indsætselvøgenavn" skriver pågældende mål forkert ned....ARGH!

  SvarSlet