fredag den 9. november 2012

Officielt vanvittig: UPDATE

UPDATE kan læses nedenfor ;D
... ja nu kokser det for damen her på bloggen.

For helguland hvor jeg bare ikke kan find ud af dét computer-pis.
Har skrevet mønsteret på Trine-mus og Bertel-mus. Printer ud for at besigtige arbejdet og så skal margenen rykkes ind i den ene side? Jeg rykker og rykker og intet hjælper det, med mindre jeg laver dokumentet om til en pdf, så er der ingen ko på isen. Argggg, men jeg er ikke klar til at lave det til en pdf. Og det ser helt åndsvagt ud, at margenen er ½ cm på den ene side og over 1½ på den anden side af dokumentet.

Sidder hårløs (alle er rykket ud af frustration) og dybt frustreret....har altså ikke oplevet det tidligere....altså jeg har da prøvet at være frustreret før ;D. Kigger på andre dokumenter og kan se at dér er det ikke noget problem, så hvad sker der lige?????

VIL bare så gerne ha' mønsteret færdigt, så jeg kan koncentrere mig om andre projekter. Kender I det? At man bliver alt for fokuseret på én ting? 

Ja jeg blev så færdig med at grine her til morgen ;D

NU skrider jeg fra computeren og sætter mig til at hækle noget HELT andet. Basta!

Ikke længere helt så vanvittig af frustration. Fik løst mit mønster-skrivnings-redigerings-problem og sidder nu sagligt og smiler. Fredagen ville nærmest være perfekt, hvis det ikke var fordi yngste-katten har brækket sig flere steder (=masser af tæppevask og rengøring) og sønnen er pænt tvær over, at han ikke må få en vinter-jakke til 2500-3000 kr.

5 kommentarer:

 1. Teknik skal bare virke. Håber du finder ud af det.

  SvarSlet
 2. En computer skal bare virke. Jeg kender alt for godt fustrationer omkring teknik. Hyg dig med hækletøjet :-)

  SvarSlet
 3. Godt du fandt ud af det,så må du strikke en hue til at holde hovedet varmt til håret er vokset ud igen,og typisk de unger-2500-3000 for en jakke,tænk alt det garn man kunne få i stedet for-griner,har været igennem 3 teenagere-idag kan de heldigvis grine over deres til tider noget urimelige krav,og som altid-du har altså bare nogle lækre katte :))grinte godt af din kattehistorie,har selv katte så kan sagtens se det for mig,når du nu ikke fik billede

  SvarSlet
 4. Teenageres krav er da slet ikke urimelige, forældrene har bare ikke fattet en skid af det hele.....
  Trøst dig, om ikke så mange år kravler der et rigtigt menneske ud af teenager-puppen, et menneske som bare er dejligt at være sammen med og at snakke med.
  Glæd dig!!!!!

  SvarSlet
 5. Føler med dig, alt er det vist gået galt idag.
  Syg kat, dyr teenager, printer/pc der driller... Mon ikke du skal holde week-end og slappe af ?

  Kh. Lis

  SvarSlet