onsdag den 14. november 2012

Hækle-etui og krea-besøg

For lææænge siden bestilte min nabo et hækle-etui. Etuiet skulle være orange og stoffet skulle være en bestemt stil, så jagten gik ind på dette særlige orange stof....jeg fandt det i Panduro Hobby ;D.

etuiet mangler en knap, men den skal min nabo selv vælge.
wauw hvor er billedet dog sløret, bare ærgerligt!
Bestillingen var sådan én, hvor jeg ikke havde en deadline og jeg blev ved med at skubbe projektet, men til krea-dagen i Fredericia blev etuiet syet.

I går havde jeg besøg af denne søde kvinde og det var bare så hyggeligt. Tusind tak for en rigtig dejlig dag Christina. Jeg fik ikke syet så meget, men jeg fik lavet en lille kærlig gave til Christina. Gaven var også et eksperiment, en idé jeg har leget lidt med og som slet ikke er færdig-udviklet.

Blogland er altså helt fantastisk og det er så dejligt at møde kreative kvinder. Mit hjem er altid åbent for kreativt selskab...ja faktisk er alle velkomne, men jeg vil helt klart invitere til krea-dag noget oftere. 

7 kommentarer:

 1. Åh ja I skal nok rigtig have hygget!!!
  Er da slet ikke misundelig :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det hyggeligt. Det at være kreativ er altid ekstra hyggeligt sammen med andre, og dejligt med bloggen der forbinder os. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 3. Det lyder godt nok hyggeligt. Så dit eksperiment. Virkelig sød ide, især her til jul :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en flot orange farve det stof har

  SvarSlet
 5. Jeg er stor fan af dine etuier :) kan man nå at bestille et Hækleetui inden jul?

  SvarSlet
 6. Jeg er stor fan af dine etuier :) kan man nå at bestille et Hækleetui inden jul?

  SvarSlet